Prosjektmegling/Nybygg

Salg av boligprosjekter krever spesialisert meglerkompetanse. Vi har egne team som bistår utbyggere i både planlegging, markedsføring og salg av prosjekter.

Megler i møte med par. Par sitter med ryggen til kamera, megler smiler. Foto

Prosjektkoordinator - Lars Balstad Karlsen

Lars har vært i boligbransjen i 13 år, og har de siste årene jobbet spesifikt med salg av boligprosjekter. Skal du selge et prosjekt? Lars har spesialisert seg på å hjelpe til med å realisere drømmer både for utbyggere og kjøpere. I samarbeid med våre lokale prosjektmeglere tilrettelegger Lars for en behagelig salgsprosess med optimalt resultat - fra prosjektets startfase til overlevering av bolig. For å kunne gi deg en målrettet og skreddersydd prosess for ditt prosjekt, anbefaler vi å ta kontakt så tidlig som mulig i prosjektutviklingsfasen! Lars treffer du på tlf.: 478 96 777.

"Ingenting er mer tilfredsstillende enn å se nye prosjekter og bydeler vokse frem. Vi har avdeling på Ringerike, Hadeland og i Nittedal og sammen med lokalkjente meglere setter vi sammen et team som kjenner boligmarkedet svært godt. Vi har bred kunnskap om offentlige planer, flyttemønstre, demografi og boligpreferanser. Vår jobb er å hjelpe deg til å velge riktig og videreformidle dine visjoner til potensielle kjøpere, slik at de ønsker å kjøpe bolig i ditt prosjekt." 

- Lars -

Se alle våre nybyggprosjekter: