× Ulafossvegen 17, Mysusæter

Hold meg oppdatert
Hold meg oppdatert om bud og få tilsendt utskriftsvennlig salgsoppgave på e-post.
Bilde
Bilde
Bilde

Ulafossvegen 17

Mysusæter

Prisantydning kr 2 850 000

Visning Visning etter avtale med megler.
Hytte
6 rom
4 soverom
102 m2

Mysusæter - Unik mulighet! Idyllisk hyttetun ved foten av Rondane.

Innholdsrikt hyttetun med fin beliggenhet på Mysusæter bestående av hovedhytte og to anneks. Eiendommen har god standard. Hovedhytta er opprinnelig i tømmer og tilbygget med trebindingsverk i flere omganger. Inneholder blant annet to stuer, kjøkken, to bad, badstue og fire soverom. Begge anneksene har blant annet kjøkken, bad og soverom som gjør eiendommen godt egnet som generasjonshytte, eller en ideell mulighet for storfamilien, søskenpar med familie eller lignende.

Beliggenhet

Fritidseiendommen ligger på ca 860 meters høyde på Mysusæter, ca 13 km. fra E6 ved Otta. Området består hovedsaklig av spredt hytte- og seter bebyggelse. Fra hytta er det ca. 5 km til Spranget, som er inngangsporten til Rondane nasjonalpark. Ca. 400 meter til Rondane Spa høyfjellshotell og 1 km. til Mysuseter Fjellstue. Ca.500 meter til sesongåpen nærbutikk og skitrekk. Gode turmuligheter både sommer som vinter.

Innhold:

Hytte med to anneks og uthus.
Hovedhytta:
Entré, ganger, peisestue, kjøkken, tv-stue, teknisk rom/toalett, 2 bad, badstue, disponibelt rom/hobbyrom og 4 soverom.

Anneks:
Bygget i 2001- 50 kvm p-areal.
Vindfang, bad/toalett, stue/kjøkken og 3 soverom

Anneks 2:
Bygget i 1993- 34 kvm p-areal.
Vindfang, kjøkken, stue, bad og soverom.

Eiendommen består av tre selvstendige bygg, og anses som et objekt godt egnet for helt eller delvis utleie.

Kjøper anbefales å gjøre nødvendige undersøkelser angående skattemessig konsekvens og eventuelle godkjenninger dersom eiendommen ønskes benyttet til utleie.

Standard:

Hytta:
Fra entreen er det adkomst til peisstue og to soverom. Takhøyden i entré og soverom er under 1.90. Innebygget garderobe/kott og Jøtul 602 vedovn. Pipen er kledd med skifer. I forkant av entreen er et lite vindfang med skiferflis på gulv.

Peisestuen er den opprinnelige hytten flyttet til tomten i 1954. Tømmerkassen er betydelig eldre og selger antar tømmeret er fra rundt 1670. Åpen peis og Jøtul vedovn.

Kjøkkenet innenfor peisestuen har pen og moderne kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate og plate mellom benk/overskap. Oppvaskkum med to gassbluss og ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin. Stor vedkomfyr fra Drammens Jernstøperi. Plassbygget benk ved spiseplass og luke til matkjeller. Fra kjøkkenet er det adkomst til soverom.

Trivelig tv-stue ett trinn ned fra peisestuen. Fra tv-stuen er det trinn ned til gang med to doble garderobeskap. Adkomst til badstue med vedfyrt ovn, teknisk rom/toalett og til Romslig takoverbygget terrasse med stor plassbygget peis og trapp til terreng. Vaskerom og bad i nisje med flis på gulv, i dusjhjørne og ved servant. Baderommsinnredning med dobbelt underskap, servantplate og ett- greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Videre er det trapp til hovedsoverommet med peis, eget bad med flislagte gulv, samt romslig hobbyrom med vedfyring og egen utgang.
Innvendig er hytta preget av behandlet og ubehandlet treverk.

Anneks:
Adkomst til stue og kjøkken via vindfang med bad/toalett. Badet har malte paneler på vegg og i himling. Flis på gulv. Dusjnisje med våtromsplater og glassbyggerstein. Toalett, servant, speil og to overskap. Høiax varmtvannsbereder på ca. 110 liter fra 2005. I entreen er det plassert egen strømmåler.

Stuen har vedovn med skiferplate under og malt pipe/brannmur. Godt med vindusflater og dobbel terrassedør. Lagerhems over kjøkken og ett av soverommene. Kjøkken i åpen løsning.

Annekset har tre soverom. Ett soverom har adkomst fra stue. Fra kjøkkenet er det adkomst til to soverom, hvor ett har adkomst gjennom det andre.
Innvendig preget av behandlet og ubehandlet treverk.

Anneks 2:
Tofløyet ytterdør og takoverbygget inngangsparti. Adkomst til kjøkken via vindfang. Spiseplass i forbindelse med kjøkken som har godt med vinduer. Kjøkkenet har eldre innredninger av tre, oppvaskkum med tørkebeslag i stål og ett-greps blandebatteri. Dobbelt gassbluss med ventilatorløsning og hybelkomfyr. Plassbygget peis. Bak peisen er det gangpassasje og tre trappetrinn opp til stuen, samt sovealkove med vindu. Ett soverom med adkomst fra kjøkken.
Stuen har plassbygget peis i naturstein og Jøtul 602 vedovn. Utgang til terrasse.

Bad med flislagte gulv. Malte paneler på vegg og våtromsplater i dusj-sone. Baderomsinnredning med dobbelt underskap, servantplate og ett-greps blandebatteri. Speil med hylle og belysning. Toalett og noe plassbygde hyller.

Innvendig preget av behandlet og ubehandlet treverk.

For videre beskrivelser av eiendommens tilstand og standard på overflater og utstyr, se vedlagte verdi- og lånetakst utført av takstmann Kåre B. Hansen.

Fyring/Oppvarming:

Hovedhytta:
Mulighet for vedfyring i entré, peisstuen, hovedsoverommet, kjøkkenet, hobbyrommet, samt i badstuen og på terrasse.
Varmekabel i gulv på begge bad.

Anneks:
Vedovn på stuen.

Anneks 2:
Vedfyring på stue og kjøkken
Varmekabel på bad.

Øvrig oppvarming ved hjelp av elektriske ovner hvor dette er montert.

Adkomst:

Fra Otta, ta ut på E6 i retning sør. Ta så av første til venstre og følg Rondanevegen. Avkjøringen er skiltet mot Mysusæter. Følg Rondanevegen ca. 12,7 km. Ta til venstre inn på Ulafossvegen (ca. 100 meter etter avkjøringen til Rondane Spa Høyfjellshotell). Følg Ulafossvegen, gjennom grinda, og ta andre avkjørsel mot venstre. Eiendommen ligger på høyre side rett gjennom neste grind.

Parkering:

Parkering på egen grunn.

Overtakelse:

Overtagelse etter avtale med selger. Vennligst oppgi ønsket overtagelse i forbindelse med budgivningen. Eiendommen selges delvis møblert.

Byggemåte

Hovedhytte:
Fundamentert på betong grunnmur, dels naturstein. Oppført i tømmer (eldste del), nyere del i bindingsverk som utvendig er kledd med villmarkspanel og noe naturstein. Torv på tak.
Koblede vinduer med sprosser.

Anneks 1:
Oppført i bindingsverk på natursteinsmur. Utvendig kledd med villmarkspanel. Torv på tak. Annekset ble opprinnelig byggemeldt som uthus med anneks-del og uthuset er senere ombygget til oppholdsrom.

Anneks 2:
Oppført i bindingsverk på natursteinsmur. Utvendig kledd med villmarkspanel. Torv på tak.

Beskrivelser er dels hentet fra verdi- og lånetakst utført av takstmann Kåre B. Hansen, datert 06.04.2017. For nærmere beskrivelser se vedlagte rapport.

Energimerking:

Energimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Beskaffenhet:

Inngjerdet selveiertomt med grasmark, helleganger, støttemurer terrengtrapper og trivelige uteplasser. Noe beplantning og en liten grønnsakshage. Ellers fjellvegitasjon, trær og naturtomt.

Eiendommen er ikke oppmålt, men iflg. arealberegninger foretatt av kommunen på bakgrunn av eldre skylddeling er arealet anslått til 942,2 kvm. Kommunen anbefaler oppmåling for eksakte grenser. Eventuelt arealavvik må dermed aksepteres av kjøper.

I vedlagte kartutsnitt fra kommunen fremgår det at deler av bygningsmassen for anneksene er plassert utenfor tomtegrensen. I følge selger ble plasseringen av bygningene muntlig avtalt med grunneier.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål og underlagt reguleringsbestemmelser for Mysusæter sentrum, vedtatt 25.06.03.

På eiendommen er det oppført hytte og to anneks, hvorav et anneks opprinnelig ble oppført som uthus med anneks-del. Bygningsmassen ble oppført etter tidligere gjeldende reguleringsplan. I følge nå gjeldende reguleringsplan kan det oppføres hytte, anneks og uthus. Ved henvendelse gir ikke Sel kommune entydig svar angående byggeforholdet på eiendommen. Selger opplyser å ha hentet inn samtykke fra kommunen.

For ytterligere informasjon anbefales det og kontakte Sel kommune. Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser gis etter forespørsel.

Prisdetaljer

Prisantydning kr 2 850 000
Verditakst kr 3 050 000
Låneverdi kr 2 592 500

Omkostninger

Omkostninger:
1. Dokumentavgift til staten 2,5 % av kjøpesum
2. Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-
3. Tinglysingsgebyr for hvert pantedok. kr 525,-

Fakta

Kommunenr 0517
Gårdsnr 254
Bruksnr 28
Meglers referanse 2017337
FINN-kode 103476485
EM1-kode 988092
Sist endret 22.10.2018
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydningkr 2 850 000
Verditakstkr 3 050 000
Låneverdikr 2 592 500
Primærrom102 m2
Bruttoareal111 m2
Bruksareal102 m2
Tomt 942 m2  eiet
BoligtypeHytte
EierformEier (Selveier)
Rom6
Soverom4
Postnummer 2674 Mysusæter
Byggeår1954
Energimerking
G

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Ulafossvegen 17, Mysusæter

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk Vil du vite mer om eiendommen?

Erik Nustadhaugen

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om meg

Lurer du på noe om Ulafossvegen 17?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Beregn hva eiendommen vil koste deg

Boliglånskalkulator SpareBank 1

Vil du se flere av våre eiendommer?