Hytte
6 rom
4 soverom
102 m2

Mysusæter

Mysusæter - Unik mulighet! Idyllisk hyttetun ved foten av Rondane.

Innholdsrikt hyttetun med fin beliggenhet på Mysusæter bestående av hovedhytte og to anneks. Hovedhytta er opprinnelig i tømmer og tilbygget med trebindingsverk i flere omganger. Inneholder blant annet to stuer, kjøkken, to bad, badstue og fire soverom. Begge anneksene har blant annet kjøkken, bad og soverom som gjør eiendommen godt egnet som generasjonshytte, eller en ideell mulighet for storfamilien, søskenpar med familie eller lignende.

Innhold

Hytte med to anneks og uthus.
Hovedhytta:
Entré, ganger, peisestue, kjøkken, tv-stue, teknisk rom/toalett, 2 bad, badstue, disponibelt rom/hobbyrom og 4 soverom.

Anneks:
Bygget i 2001- 50 kvm p-areal.
Vindfang, bad/toalett, stue/kjøkken og 3 soverom

Anneks 2:
Bygget i 1993- 34 kvm p-areal.
Vindfang, kjøkken, stue, bad og soverom.

Hytta og anneksene selges fullt møblert med alt utstyr som TV flatskjerm med parabol, integrert oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn mm. Hytta kan umiddelbart tas i bruk som den framstår, alt nødvendig utstyr er på plass.

Vil du vite mer om hytta?

Les mer om Unni Rolstad

Vil du vite mer om hytta?

Unni Rolstad

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Ulafossvegen 17 - Mysusæter

Mysusæter

Fritidseiendommen ligger på ca 860 meters høyde på Mysusæter, ca 13 km. fra E6 ved Otta. Området består hovedsaklig av spredt hytte- og seter bebyggelse. Fra hytta er det ca. 5 km til Spranget, som er inngangsporten til Rondane nasjonalpark. Ca. 400 meter til Rondane Spa høyfjellshotell og 1 km. til Mysuseter Fjellstue. Ca.500 meter til sesongåpen nærbutikk og skitrekk. Gode turmuligheter både sommer som vinter.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Ulafossvegen 17, 2674 Mysusæter

Prisantydning

kr 2 450 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 62 300P-rom

ca. 102 m2

Bruttoareal

ca. 111 m2

Bruksareal

ca. 102 m2

Antall rom

6

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 942 m2  eiet

Boligtype

Hytte

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1954

Energimerking

G

Kommunenr

0517

Gårdsnr

254

Bruksnr

28

Meglers referanse

2017337


FINN-kode


Annonsen er sist endret

07.03.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 2 450 000

Omkostninger

kr 62 300

Låneverdi

kr 2 125 000

Omkostninger

Selveier: Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 61 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-

Totalkostnad: kr 62 300,-
Boligkjøperforsikring kr 11 100 - 13 900 (valgfritt tillegg)
Omkostningene er beregnet på grunnlag av prisantydningen.


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 21 196,-


Informasjon om hytta Toggle informasjon om hytta

Innhold

Hytte med to anneks og uthus.
Hovedhytta:
Entré, ganger, peisestue, kjøkken, tv-stue, teknisk rom/toalett, 2 bad, badstue, disponibelt rom/hobbyrom og 4 soverom.

Anneks:
Bygget i 2001- 50 kvm p-areal.
Vindfang, bad/toalett, stue/kjøkken og 3 soverom

Anneks 2:
Bygget i 1993- 34 kvm p-areal.
Vindfang, kjøkken, stue, bad og soverom.

Hytta og anneksene selges fullt møblert med alt utstyr som TV flatskjerm med parabol, integrert oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn mm. Hytta kan umiddelbart tas i bruk som den framstår, alt nødvendig utstyr er på plass.


Standard

Hytta:
Fra entreen er det adkomst til peisestue og to soverom. Takhøyden i entré og soverom er under 1.90. Innebygget garderobe/kott og Jøtul 602 vedovn. Brannmur er kledd med skifer. Pipa er pusset og malt. I forkant av entreen er et lite vindfang med skiferflis på gulv.

Peisestuen er den opprinnelige hytten flyttet til tomten i 1954. Tømmerkassen er betydelig eldre og selger antar tømmeret er fra rundt 1670. Åpen peis og Jøtul vedovn.

Kjøkkenet innenfor peisestuen har pen og moderne kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate og plate mellom benk/overskap. Oppvaskkum med to gassbluss og ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin. Stor vedkomfyr fra Drammens Jernstøperi. Plassbygget benk ved spiseplass og luke til matkjeller. Fra kjøkkenet er det adkomst til soverom.

Trivelig tv-stue ett trinn ned fra peisestuen. Fra tv-stuen er det trinn ned til gang med to doble garderobeskap. Adkomst til badstue med vedfyrt ovn, teknisk rom/toalett og til Romslig takoverbygget terrasse med stor plassbygget peis og trapp til terreng. Vaskerom og bad i nisje med flis på gulv, i dusjhjørne og ved servant. Baderommsinnredning med dobbelt underskap, servantplate og ett- greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Videre er det trapp til hovedsoverommet med peis, eget bad med flislagte gulv, samt romslig hobbyrom med vedfyring og egen utgang.
Innvendig er hytta preget av behandlet og ubehandlet treverk.

Anneks:
Adkomst til stue og kjøkken via vindfang med bad/toalett. Badet har malte paneler på vegg og i himling. Flis på gulv. Dusjnisje med våtromsplater og glassbyggerstein. Toalett, servant, speil og to overskap. Høiax varmtvannsbereder på ca. 110 liter fra 2005. I entreen er det plassert egen strømmåler.

Stuen har vedovn med skiferplate under og malt pipe/brannmur. Godt med vindusflater og dobbel terrassedør. Lagerhems over kjøkken og ett av soverommene. Kjøkken i åpen løsning.

Annekset har tre soverom. Ett soverom har adkomst fra stue. Fra kjøkkenet er det adkomst til to soverom, hvor ett har adkomst gjennom det andre.
Innvendig preget av behandlet og ubehandlet treverk.

Anneks 2:
Tofløyet ytterdør og takoverbygget inngangsparti. Adkomst til kjøkken via vindfang. Spiseplass i forbindelse med kjøkken som har godt med vinduer. Kjøkkenet har eldre innredninger av tre, oppvaskkum med tørkebeslag i stål og ett-greps blandebatteri. Dobbelt gassbluss med ventilatorløsning og hybelkomfyr. Plassbygget peis. Bak peisen er det gangpassasje og tre trappetrinn opp til stuen, samt sovealkove med vindu. Ett soverom med adkomst fra kjøkken.
Stuen har plassbygget peis i naturstein og Jøtul 602 vedovn. Utgang til terrasse.

Bad med flislagte gulv. Malte paneler på vegg og våtromsplater i dusj-sone. Baderomsinnredning med dobbelt underskap, servantplate og ett-greps blandebatteri. Speil med hylle og belysning. Toalett og noe plassbygde hyller.

Innvendig preget av behandlet og ubehandlet treverk.

For videre beskrivelser av eiendommens tilstand og standard på overflater og utstyr, se vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Jon Rudi, datert 24.01.19.
I tillegg foreligger verdi-og lånetakst utført av takstmann KåreB Hansen, datert 21.012.18.


Parkering

Parkering på egen grunn.


Adkomst

Fra Otta, ta ut på E6 i retning sør. Ta så av første til venstre og følg Rondanevegen. Avkjøringen er skiltet mot Mysusæter. Følg Rondanevegen ca. 12,7 km. Ta til venstre inn på Ulafossvegen (ca. 100 meter etter avkjøringen til Rondane Spa Høyfjellshotell). Følg Ulafossvegen, gjennom grinda, og ta andre avkjørsel mot venstre. Eiendommen ligger på høyre side rett gjennom neste grind.


Byggemåte

Hovedhytte:
Fundamentert på betong grunnmur, dels naturstein. Oppført i tømmer (eldste del), nyere del i bindingsverk som utvendig er kledd med villmarkspanel og noe naturstein. Torv på tak.
Koblede vinduer med sprosser.

Anneks 1:
Oppført i bindingsverk på natursteinsmur. Utvendig kledd med villmarkspanel. Torv på tak. Annekset ble opprinnelig byggemeldt som uthus med anneks-del og uthuset er senere ombygget til oppholdsrom.

Anneks 2:
Oppført i bindingsverk på natursteinsmur. Utvendig kledd med villmarkspanel. Torv på tak.

Beskrivelser er dels hentet fra verdi- og lånetakst utført av takstmann Kåre B. Hansen, datert 21.12.18. For nærmere beskrivelser se vedlagte rapport.
Det er foretatt tilstandsrapport av Jon Rudi, datert 24.01.19. For utfyllende bygginformasjon henvises det til tilstandsrapporten.
Spesielt nevnes følgende forhold:
- Ikke synlig membran på badene i hovedhytta. -Sprekk i veggflis på siden i dusjkroken på ett bad i hovedhytta. Noe skjeve gulv enkelte steder.
- Bad i Anneks 1: Badet er slitt og har mangler.
- Anneks 2: Bad har ikke synlig membran. Noe skjevheter i gulv. Torvholder er råteskadet.


Energimerking
G


Oppvarming

Hovedhytta:
Mulighet for vedfyring i entré, peisstuen, hovedsoverommet, kjøkkenet, hobbyrommet, samt i badstuen og på terrasse.
Varmekabel i gulv på begge bad.

Anneks:
Vedovn på stuen.

Anneks 2:
Vedfyring på stue og kjøkken
Varmekabel på bad.

Øvrig oppvarming ved hjelp av elektriske ovner hvor dette er montert.
Det er nylig holdt tilsyn med ildsteder og ingen avvik er funnet. Rapport fra Sel brann og redningsvesen er vedlagt salgsoppgaven.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.