Bilde
Bilde
Bilde

Mysusæter

Ulafossvegen 17

MYSUSÆTER

Boligen er solgt

Prisantydning kr 2 450 000

Hytte
6 rom
4 soverom
102 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Mysusæter - Unik mulighet! Idyllisk hyttetun ved foten av Rondane.

Innholdsrikt hyttetun med fin beliggenhet på Mysusæter bestående av hovedhytte og to anneks. Hovedhytta er opprinnelig i tømmer og tilbygget med trebindingsverk i flere omganger. Inneholder blant annet to stuer, kjøkken, to bad, badstue og fire soverom. Begge anneksene har blant annet kjøkken, bad og soverom som gjør eiendommen godt egnet som generasjonshytte, eller en ideell mulighet for storfamilien, søskenpar med familie eller lignende.

Fritidseiendommen ligger på ca 860 meters høyde på Mysusæter, ca 13 km. fra E6 ved Otta. Området består hovedsaklig av spredt hytte- og seter bebyggelse. Fra hytta er det ca. 5 km til Spranget, som er inngangsporten til Rondane nasjonalpark. Ca. 400 meter til Rondane Spa høyfjellshotell og 1 km. til Mysuseter Fjellstue. Ca.500 meter til sesongåpen nærbutikk og skitrekk. Gode turmuligheter både sommer som vinter.

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Ulafossvegen 17, 2674 MYSUSÆTER
Prisantydning kr 2 450 000
P-rom ca. 102 m2
Bruttoareal ca. 111 m2
Bruksareal ca. 102 m2
Antall rom 6
Ant. sov. 4
Tomteareal ca. 942 m2  eiet
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Byggeår 1954
Energimerking
G
Kommunenr 0517
Gårdsnr 254
Bruksnr 28
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Beskaffenhet
Inngjerdet selveiertomt med grasmark, helleganger, støttemurer terrengtrapper og trivelige uteplasser. Noe beplantning og en liten grønnsakshage. Ellers fjellvegitasjon, trær og naturtomt.

Eiendommen er ikke oppmålt, men iflg. arealberegninger foretatt av kommunen på bakgrunn av eldre skylddeling er arealet anslått til 942,2 kvm. Kommunen anbefaler oppmåling for eksakte grenser. Eventuelt arealavvik må dermed aksepteres av kjøper.

Selger er i prosess med grensejustering av tomten og oppmåling skjer ikke før på barmark. Selger betaler kostnadene ved grensejusteringen. Kart vedlagt salgsoppgaven.
Innhold
Hytte med to anneks og uthus.
Hovedhytta:
Entré, ganger, peisestue, kjøkken, tv-stue, teknisk rom/toalett, 2 bad, badstue, disponibelt rom/hobbyrom og 4 soverom.

Anneks:
Bygget i 2001- 50 kvm p-areal.
Vindfang, bad/toalett, stue/kjøkken og 3 soverom

Anneks 2:
Bygget i 1993- 34 kvm p-areal.
Vindfang, kjøkken, stue, bad og soverom.

Hytta og anneksene selges fullt møblert med alt utstyr som TV flatskjerm med parabol, integrert oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn mm. Hytta kan umiddelbart tas i bruk som den framstår, alt nødvendig utstyr er på plass.
Standard
Hytta:
Fra entreen er det adkomst til peisestue og to soverom. Takhøyden i entré og soverom er under 1.90. Innebygget garderobe/kott og Jøtul 602 vedovn. Brannmur er kledd med skifer. Pipa er pusset og malt. I forkant av entreen er et lite vindfang med skiferflis på gulv.

Peisestuen er den opprinnelige hytten flyttet til tomten i 1954. Tømmerkassen er betydelig eldre og selger antar tømmeret er fra rundt 1670. Åpen peis og Jøtul vedovn.

Kjøkkenet innenfor peisestuen har pen og moderne kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate og plate mellom benk/overskap. Oppvaskkum med to gassbluss og ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin. Stor vedkomfyr fra Drammens Jernstøperi. Plassbygget benk ved spiseplass og luke til matkjeller. Fra kjøkkenet er det adkomst til soverom.

Trivelig tv-stue ett trinn ned fra peisestuen. Fra tv-stuen er det trinn ned til gang med to doble garderobeskap. Adkomst til badstue med vedfyrt ovn, teknisk rom/toalett og til Romslig takoverbygget terrasse med stor plassbygget peis og trapp til terreng. Vaskerom og bad i nisje med flis på gulv, i dusjhjørne og ved servant. Baderommsinnredning med dobbelt underskap, servantplate og ett- greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Videre er det trapp til hovedsoverommet med peis, eget bad med flislagte gulv, samt romslig hobbyrom med vedfyring og egen utgang.
Innvendig er hytta preget av behandlet og ubehandlet treverk.

Anneks:
Adkomst til stue og kjøkken via vindfang med bad/toalett. Badet har malte paneler på vegg og i himling. Flis på gulv. Dusjnisje med våtromsplater og glassbyggerstein. Toalett, servant, speil og to overskap. Høiax varmtvannsbereder på ca. 110 liter fra 2005. I entreen er det plassert egen strømmåler.

Stuen har vedovn med skiferplate under og malt pipe/brannmur. Godt med vindusflater og dobbel terrassedør. Lagerhems over kjøkken og ett av soverommene. Kjøkken i åpen løsning.

Annekset har tre soverom. Ett soverom har adkomst fra stue. Fra kjøkkenet er det adkomst til to soverom, hvor ett har adkomst gjennom det andre.
Innvendig preget av behandlet og ubehandlet treverk.

Anneks 2:
Tofløyet ytterdør og takoverbygget inngangsparti. Adkomst til kjøkken via vindfang. Spiseplass i forbindelse med kjøkken som har godt med vinduer. Kjøkkenet har eldre innredninger av tre, oppvaskkum med tørkebeslag i stål og ett-greps blandebatteri. Dobbelt gassbluss med ventilatorløsning og hybelkomfyr. Plassbygget peis. Bak peisen er det gangpassasje og tre trappetrinn opp til stuen, samt sovealkove med vindu. Ett soverom med adkomst fra kjøkken.
Stuen har plassbygget peis i naturstein og Jøtul 602 vedovn. Utgang til terrasse.

Bad med flislagte gulv. Malte paneler på vegg og våtromsplater i dusj-sone. Baderomsinnredning med dobbelt underskap, servantplate og ett-greps blandebatteri. Speil med hylle og belysning. Toalett og noe plassbygde hyller.

Innvendig preget av behandlet og ubehandlet treverk.

For videre beskrivelser av eiendommens tilstand og standard på overflater og utstyr, se vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Jon Rudi, datert 24.01.19.
I tillegg foreligger verdi-og lånetakst utført av takstmann KåreB Hansen, datert 21.012.18.
Parkering
Parkering på egen grunn.
Adkomst
Fra Otta, ta ut på E6 i retning sør. Ta så av første til venstre og følg Rondanevegen. Avkjøringen er skiltet mot Mysusæter. Følg Rondanevegen ca. 12,7 km. Ta til venstre inn på Ulafossvegen (ca. 100 meter etter avkjøringen til Rondane Spa Høyfjellshotell). Følg Ulafossvegen, gjennom grinda, og ta andre avkjørsel mot venstre. Eiendommen ligger på høyre side rett gjennom neste grind.
Byggemåte
Hovedhytte:
Fundamentert på betong grunnmur, dels naturstein. Oppført i tømmer (eldste del), nyere del i bindingsverk som utvendig er kledd med villmarkspanel og noe naturstein. Torv på tak.
Koblede vinduer med sprosser.

Anneks 1:
Oppført i bindingsverk på natursteinsmur. Utvendig kledd med villmarkspanel. Torv på tak. Annekset ble opprinnelig byggemeldt som uthus med anneks-del og uthuset er senere ombygget til oppholdsrom.

Anneks 2:
Oppført i bindingsverk på natursteinsmur. Utvendig kledd med villmarkspanel. Torv på tak.

Beskrivelser er dels hentet fra verdi- og lånetakst utført av takstmann Kåre B. Hansen, datert 21.12.18. For nærmere beskrivelser se vedlagte rapport.
Det er foretatt tilstandsrapport av Jon Rudi, datert 24.01.19. For utfyllende bygginformasjon henvises det til tilstandsrapporten.
Spesielt nevnes følgende forhold:
- Ikke synlig membran på badene i hovedhytta. -Sprekk i veggflis på siden i dusjkroken på ett bad i hovedhytta. Noe skjeve gulv enkelte steder.
- Bad i Anneks 1: Badet er slitt og har mangler.
- Anneks 2: Bad har ikke synlig membran. Noe skjevheter i gulv. Torvholder er råteskadet.
Energimerking
G
Oppvarming
Hovedhytta:
Mulighet for vedfyring i entré, peisstuen, hovedsoverommet, kjøkkenet, hobbyrommet, samt i badstuen og på terrasse.
Varmekabel i gulv på begge bad.

Anneks:
Vedovn på stuen.

Anneks 2:
Vedfyring på stue og kjøkken
Varmekabel på bad.

Øvrig oppvarming ved hjelp av elektriske ovner hvor dette er montert.
Det er nylig holdt tilsyn med ildsteder og ingen avvik er funnet. Rapport fra Sel brann og redningsvesen er vedlagt salgsoppgaven.
Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsformål og underlagt reguleringsbestemmelser for Mysusæter sentrum, vedtatt 25.06.03.

På eiendommen er det oppført hytte og to anneks, hvorav et anneks opprinnelig ble oppført som uthus med anneks-del. Bygningsmassen ble oppført etter tidligere gjeldende reguleringsplan. I følge nå gjeldende reguleringsplan kan det oppføres hytte, anneks og uthus. Ved henvendelse gir ikke Sel kommune entydig svar angående byggeforholdet på eiendommen. Selger opplyser å ha hentet inn samtykke fra kommunen.

For ytterligere informasjon anbefales det og kontakte Sel kommune. Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser gis etter forespørsel.
Meglers referanse 2017337
FINN-kode 103476485
Sist endret 04.03.2019

Beliggenhet

Fritidseiendommen ligger på ca 860 meters høyde på Mysusæter, ca 13 km. fra E6 ved Otta. Området består hovedsaklig av spredt hytte- og seter bebyggelse. Fra hytta er det ca. 5 km til Spranget, som er inngangsporten til Rondane nasjonalpark. Ca. 400 meter til Rondane Spa høyfjellshotell og 1 km. til Mysuseter Fjellstue. Ca.500 meter til sesongåpen nærbutikk og skitrekk. Gode turmuligheter både sommer som vinter.

Pris og økonomi

Prisdetaljer

Prisantydning kr 2 450 000
Låneverdi kr 2 125 000
Offentlige/kommunale avgifter
kr 21 196
Omkostninger
Selveier: Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 61 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-

Totalkostnad: kr 62 300,-
Boligkjøperforsikring kr 11 100 - 13 900 (valgfritt tillegg)
Omkostningene er beregnet på grunnlag av prisantydningen.
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Dokumenter

Kjøper plikter å gjøre seg kjent med disse før bud inngis. Kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Vil du vite mer om eiendommen?

Unni Rolstad

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Ulafossvegen 17

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Beregn hva eiendommen vil koste deg

Boliglånskalkulator SpareBank 1

Vil du se flere av våre eiendommer?