Balders vei 16 - ÅMOT

Prisantydning kr 5 750 000

Totalpris kr 5 776 030  (Se utregning)
Enebolig
2 rom
4 soverom
175 m2

ÅMOT

NY PRIS - Nyoppført funkisbolig med hybel - Høy standard - Meget gode sol og utsiktsforhold

Velkommen til Balders vei 16 i populære Melumenga like utenfor Åmot sentrum. Dette er romslig og innholdsrik enebolig med hybel, romslig terrasse og terrasseplatting.
Nyoppført enebolig med høy standard, delikate material- og fargevalg og meget praktiske planløsninger. Boligen byr på en stor flott stue i tillegg til stue/ kjøkken i underetasjen, romslig praktisk kjøkken med åpen løsning mot stue, samt god skap- og benkeplass. Ekstra god takhøyde i stue og kjøkkendelen i første etasje. Boligen inneholder også 4 soverom, praktisk vaskerom, samt 3 bad. Her kan man sitte å nyte solen fra tidlig morgen til sen kveld. Eiendommen ligger høyt og har en gunstig beliggenhet som gir mye sol og nydelig utsikt.

Innhold

1. Etasje: Hall med trapp, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, flislagt bad med dusjvegger, vegghengt toalett, dobbel servant og høyskap, og bod.
Utvendig sportsbod i forbindelse med inngangspartiet.

Underetasjen: Trapperom/ fordelingsgang med utgang til terreng, vaskerom/ teknisk rom, bad med servant, toalett og dusjvegger, 2 soverom, sluse/ bod med inngang til praktikantdel/ hybel.

Hybel i underetasjen: Entrè, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasseplatting, soverom, og flislagt bad med toalett, servant, dusjvegger og opplegg til vaskemaskin.

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Wiggo Smedberg

Vil du vite mer om boligen?

Wiggo Smedberg

Eiendomsmegler MNEF, avdelingsleder Modum

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Balders vei 16 - ÅMOT

ÅMOT

Meget attraktiv beliggenhet i Melumenga. Tomten har en rolig og barnevennlig beliggenhet i idylliske og naturskjønne omgivelser like utenfor Åmot sentrum. Eiendommen har meget gode solforhold og flott utsikt ut over bygda. Gang- og sykkelvei til flere skoler, samt til Åmot sentrum med et godt utvalg forretninger. Barnehage og busstopp i umiddelbar nærhet. I Melumenga vil man finne et trygt og godt oppvekstmiljø som grenser mot skogen og områder for friluftsliv med aktiviteter både sommer og vinter. Det finnes skiløyper, idrettshall, balløkke, kunstgressbane og ungdomsklubb i nærområdet.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Balders vei 16, 3340 ÅMOT

Prisantydning

kr 5 750 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 26 030


Totalpris

kr 5 776 030


P-rom

ca. 175 m2

Bruttoareal

ca. 215 m2

Bruksareal

ca. 191 m2

Antall rom

2

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 892 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eiet

Etasje

2

Byggeår

2019

Energimerking

C

Kommunenr

3047

Gårdsnr

52

Bruksnr

326

Meglers referanse

1718190323


FINN-kode


Annonsen er sist endret

15.07.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 750 000

Omkostninger

kr 26 030

Totalpris

kr 5 776 030

Omkostninger

Kr 24 750 Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi.
Kr 525 Tinglysing av skjøte
Kr 525 Tinglysing av pantedokument (per stk.)
Kr 230 Grunnboksutskrift
Kr 26 030 Sum omkostninger

Kr 11 100 Boligkjøperforsikring (valgfritt)
Kr 37 130 Sum inkl. boligkjøperforsikring

Kr 13 900 Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt)
Kr 39 930 Sum inkl. Boligkjøperforsikring Pluss

Dokumentavgiftens størrelse forutsetter at eiendommen kjøpes til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlig gebyrer, satser etc.


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og parkeringsareal. For øvrig grovplanert område for hage.


Arealbeskrivelse

Bruksareal:
Kjeller: 91.6 kvm Gang, 2 soverom, bod, bad, vaskerom/teknisk rom, Hybel: Gang, stue/kjøkken, bad og soverom.
1. etasje: 100.5 kvm Hall, bod, bad, soverom og stue/ kjøkken.
Primærrom:
Kjeller: 84.2 kvm Gang, bad, vaskerom og 2 soverom.
Hybel: Gang, stue/kjøkken, bad og soverom.
1. etasje: 91.4 kvm Gang, bad, soverom og stue/ kjøkken.


Innhold

1. Etasje: Hall med trapp, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, flislagt bad med dusjvegger, vegghengt toalett, dobbel servant og høyskap, og bod.
Utvendig sportsbod i forbindelse med inngangspartiet.

Underetasjen: Trapperom/ fordelingsgang med utgang til terreng, vaskerom/ teknisk rom, bad med servant, toalett og dusjvegger, 2 soverom, sluse/ bod med inngang til praktikantdel/ hybel.

Hybel i underetasjen: Entrè, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasseplatting, soverom, og flislagt bad med toalett, servant, dusjvegger og opplegg til vaskemaskin.


Standard

Boligen holder en god standard med laminat på gulv. Vegger glatte malte flater og malte mdf-plater. Himlinger med glatte malte flater. 3 godt utstyrte baderom hvor hovdebadet i første etasje har flislagt gulv og vegger. Øvrige baderom har fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Aubo kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som stekovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Til praktikantdelen er IKEA kjøkkeninnredning med integrert kjøleskap. Boligen er godt utstyrt med downlights med LED, oppgraderte stikkontakter/ brytere fra Elko pluss og sentralstøvsuger.


Parkering

Gode parkeringsmuligher på egen eiendom.


Adkomst

Enkel adkomst fra Åmot sentrum. Kjør nordover på Eikerveien og ta opp Mælumveien ved skilt til Engersetra. Følg denne oppover til skilt merket med Balders vei på venstre side. Boligen er oppført et lite stykke inn i veien på venstre side.


Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur av støpt betong. Yttervegger av bindingsverk som er kledd med stående panel. Vinduer med energiglass. Yttertaket er tekket med takpapp.


Energimerking
C


Oppvarming

Varmekabler på alle bad. Varmefolie i hall. Peisovn i stuen. Panelovner. For øvrig balansert ventilasjon med varmegjenvinning.


Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Mælumenga.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?