Enebolig
5 rom
3 soverom
132 m2

Horten

Horten/ Nordskogen Koselig hus i rolige omgivelser - nært barneskole og Hortensmarka

Innhold

Entrè, WC, vaskerom, kjøkken, spisestue, stue, gang og bad.

2. etasje har gang, to soverom og ett innredet disponibelt rom.

Kjeller med innredet kjellerrom.

Halvpart av dobbel garasje og bod.

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Truls Romdahl

Vil du vite mer om boligen?

Truls Romdahl

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Kongeveien 20 - Horten

Horten

Etablert og barnevennlig boligområde med kort vei til barnehage, skoler og kollektivtransport. Nordskogen kan by på det meste; gode solforhold med nærhet til fine turområder både sommer og vinter, med tilgang til lysløpe. Borre golfbane ligger bare noen få golfslag unna, og ca. 5 minutters biltur til badestrender, småbåthavn og Horten sentrum. I Horten sentrum finner du flere kjøpesenter, kafeer, restauranter og kino m.m.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Kongeveien 20, 3188 Horten

Prisantydning

kr 2 600 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 132 m2

Bruksareal

ca. 134 m2

Antall rom

5

Antall soverom

3

Tomteareal

ca. 573 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1950

Energimerking

G

Kommunenr

0701

Gårdsnr

132

Bruksnr

313

Meglers referanse

21613216


FINN-kode


Annonsen er sist endret

09.05.2014Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 2 600 000

Omkostninger

1. Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesum
2. Tinglysingsgebyr for skjøte, kr 525,-
3. Tinglysingsgebyr for hvert pantedokument, kr 525,-
4. Attestgebyr for hvert pantedokument, kr 206,-
Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning, kr
Attestgebyr kan variere mellom kr 172,- og kr 250,- avhengig av bestillingsform.
Det tas forbehold om endringer i avgifter og gebyrer.


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 8 920,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Innhold

Entrè, WC, vaskerom, kjøkken, spisestue, stue, gang og bad.

2. etasje har gang, to soverom og ett innredet disponibelt rom.

Kjeller med innredet kjellerrom.

Halvpart av dobbel garasje og bod.


Standard

Barnevennlig beliggende i avstikker fra Kongeveien, ett steinkast fra Nordskogen barneskole og barnehage. Utvendige flater oppgradert senere år, med nytt tak, vegger og vinduer. Romslig usjenert hage med gode solforhold.

Gruslagt innkjørsel deles med nabo. Belegningsstein på uteplass i forbindelse med inngangsparti.

Entrè med fliser og varmekabler på gulv, liggende malt tømmerpanel på vegger og panel i tak.

Gjestetoalett med fliser på gulv, malt strie på vegger, panel i tak, wc og servant med underskap. Vaskerom med fliselagt gulv, varmekabler og sluk.

Kjøkken med parkettlaminatgulv, fliser over benk, spiseplass, opplegg oppvaskmaskin, avtrekksvifte over komfyr. Luke til ugulvet loft. Hvitevarer medfølger ikke.

Spisestue/stue med tregulv, malt panelbrystning, stor murpeis med parafinbrenner, dobbel dør ut til veranda og solrik pent opparbeidet hage.

Gang med furugulv, 2 inspeksjonsluker til vannrør i krypkjeller, romslig kott og trapp til 2. etasje.

Bad/wc med belegg på gulv, våtromsplater på vegger, med nytt dusjkabinett, servant med underskap og speilskap. Toalett, varmelampe på vegg.

2. etasje har gang med belegg på gulv og ett dobbelt integrert skap.

2 soverom, det ene delt av til å bli brukt som to soverom, med teppe på gulv, malt panel på vegger og i skråtak.

Kjeller med ett stort disponibelt rom brukt som kjellerstue med sovealkove, med parkettlaminat på gulv, panel på vegger og tak. 200 liters varmtvannstank under kjellertrapp. Sikringsskap med etpar automatsikringer i kjellertrapp.

- Sentralstøvsuger
- Drenert i 1994
- Ny taktekking i 2007/2008
- Vinduer skiftet i 2004 og 2008
- Yttervegger omkledd i 2007/2008
- Ny baderomsinnredning 2013
- Pipehatt skiftet 2013


Parkering

Halvpart dobbeltgarasje og egen gårdsplass. Ellers gateparkering etter gjeldende regler i området.


Adkomst

Fra Horten sentrum følg Storgata sydover. Ta opp Grønligata, merket Sykehus og Holtandalen, til høyre, følg denne til rundkjøring ved Statoil. Ta til høyre i rundkjøring, bort Holtanveien. Ta første til venstre, som er Redaktør Thommessensgate. Følg denne i sving til høyre, og ta ned Kongeveien til høyre. Denne delen av Kongeveien er steng for gjennomkjøring. Ta første grusede innkjørsel ned til høyre, og boligen ligger på venstre hånd. Felles visninger blir skiltet, da kan det være en fordel å parkere på Nordskogen skole.


Byggemåte

Oppført i tre.


Energimerking
G


Oppvarming

Boligen oppvarmes med elektrisitet, parafin og ved. Åpen peis med parafinbrenner i stue. Dagtank. Løse parafinfat. Termostatstyrte varmekabler i tilbygd vindfang, wc-rom og vaskerom. For øvrig
elektriske panelovner.

Parafinbrenner har hatt full service i 2013, har ikke vært i bruk av nåværende eier.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?