Trygghetsgaranti for LO-medlemmer

Som medlem i LOfavør, får du fordeler hos EiendomsMegler 1. Disse fordelene har vi samlet i en trygghetsgaranti for deg som skal selge bolig.

  • Gratis verdivurdering ved salg
    Som LO-medlem trenger du ikke betale for verdivurdering når du skal selge bolig. E-takst er inkludert når du inngår oppdragsavtale med oss for salg av bolig og fritidseiendom*, innenfor en kjøreavstand på 25 km. Ved boliglån/refinansiering tilbyr vi E-takst fratrukket en rabatt på kr 1.000,- Ønsker du bare informasjon om boligens salgsverdi i dagens marked, tilbyr vi også dette gratis. Denne gis muntlig og kan ikke brukes som gyldig dokumentasjon ved lånesøknader, refinansiering med mer..
  • Salgsgaranti
    Dersom det viser seg at boligen din ikke er solgt etter 6 måneder, står du fritt til å si opp avtalen, og du slipper å betale for tiden eiendomsmegleren har brukt.
  • Betal etter salget
    Du vil ikke få regninger fra oss før boligen din er solgt og sluttoppgjøret er gjennomført.

Ønsker du å benytte deg av fordelene?

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

LO-favør
Bilde for /fileshare/filarkivroot/eiendomsmegler1.no/Innhold%20til%20blokkpublisering/Bilder/Superblid_dame_kaffekopp.jpg
Hva er LOfavør?

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er medlem av et LO-forbund. LO sørger for «Trygghet i arbeidslivet», LOfavør sørger for «Trygghet i fritiden». EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 er en av LOfavør sine samarbeidspartnere, og gir deg fordeler innen bank, forsikring og eiendomsmegling.

Her kan du se hvilke fordeler du kan få innen bank og forsikring.

Les mer

Betingelser for avtalen

Maks kjøreavstand 25 km fra nærmeste EiendomsMegler 1-kontor (én verdivurdering per år. Dette gjelder ikke om EiendomsMegler 1 får oppdraget.

Dersom boligen ikke er solgt 6 måneder etter dato fra oppdragsinngåelse kan du fritt si opp avtalen. Velger du å si opp, vil du ikke ble fakturert for timene megler har brukt inkludert salgsklargjøringshonorar, visninger og oppsigelsesgebyr. Du vil kun bli fakturert for direkte utlegg tilknyttet klargjøringen (for eksempel: Foto, markedsføring, produksjon og trykking av salgsoppgaver, plantegninger, Finn-annonse, takst/tilstandsrapport etc.). Dersom du har avslått bud som er i henhold til eller høyre enn prisantydning i løpet av salgsperioden, kan du ikke kreve fordelen.

Medlemskort/nr. må vises før oppdragsinngåelse.


Kundeservice

51 91 54 00