Trygghetsgaranti for LO-medlemmer

Som medlem i LOfavør, får du fordeler hos EiendomsMegler 1. Disse fordelene har vi samlet i en trygghetsgaranti for deg som skal selge bolig.

  • Gratis verdivurdering
    Som LO-medlem trenger du ikke betale for verdivurdering. Kontakter du oss, finner vi en tid som passer for deg. Verdivurderingen er helt uforpliktende.
  • Salgsgaranti
    Dersom det viser seg at boligen din ikke er solgt etter 6 måneder, står du fritt til å si opp avtalen, og du slipper å betale for tiden eiendomsmegleren har brukt.
  • Betal etter salget
    Du vil ikke få regninger fra oss før boligen din er solgt og sluttoppgjøret er gjennomført.

Ønsker du å benytte deg av fordelene?

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

LO-favør

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne kontakte deg om fordelene med LOfavør.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og eiendommens postnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig meglerkontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 

Bilde for /fileshare/filarkivroot/eiendomsmegler1.no/Innhold%20til%20blokkpublisering/Bilder/Superblid_dame_kaffekopp.jpg
Hva er LOfavør?

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er medlem av et LO-forbund. LO sørger for «Trygghet i arbeidslivet», LOfavør sørger for «Trygghet i fritiden». EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 er en av LOfavør sine samarbeidspartnere, og gir deg fordeler innen bank, forsikring og eiendomsmegling.

Her kan du se hvilke fordeler du kan få innen bank og forsikring.

Les mer

Betingelser for avtalen

Maks kjøreavstand 25 km fra nærmeste EiendomsMegler 1-kontor (én verdivurdering per år. Dette gjelder ikke om EiendomsMegler 1 får oppdraget.

Dersom boligen ikke er solgt 6 måneder etter dato fra oppdragsinngåelse kan du fritt si opp avtalen. Velger du å si opp, vil du ikke ble fakturert for timene megler har brukt inkludert salgsklargjøringshonorar, visninger og oppsigelsesgebyr. Du vil kun bli fakturert for direkte utlegg tilknyttet klargjøringen (for eksempel: Foto, markedsføring, produksjon og trykking av salgsoppgaver, plantegninger, Finn-annonse, takst/tilstandsrapport etc.). Dersom du har avslått bud som er i henhold til eller høyre enn prisantydning i løpet av salgsperioden, kan du ikke kreve fordelen.

Medlemskort/nr. må vises før oppdragsinngåelse.


Kundeservice

51 91 54 00