Inaktiv

Geilohovda, Chalèt nr 4 - Slaattavegen 32E - Geilo

Prisantydning kr 12 750 000

Totalpris kr 12 776 252  (Se utregning)
Annet/Fritid
5 rom
4 soverom

Geilo

GEILOHOVDA - praktfull chalètleilighet, 865 m.o.h. Eleganse til fjells!

Vi har for videresalg en kontraktposisjon av en praktfull chalèt-leilighet, midt i skibakken på solsiden, mellom Geilo Panorama og Dr. Holms Hotel.

Beliggenhet i særklasse, som innbyr til å la de gylne øyeblikkene feste seg på netthinnen.

Du spaserer til Holms og sentrum, og staker deg rett inn i løypa, enten du skal gå eller stå på ski. Nærhet til absolutt alt, kombinert med et spektakulært skue du skal lete lenge etter.

Salg av kontraktposisjon:
BUD SKAL GIS PÅ KONTRAKTPOSISJON: kr 250 000,-
OPPRINNELIG KONTRAKTPRIS: kr 11 900 000,-
TILVALG: kr 600 000,-
PRIS INKL TILVALG OG MERVERDI: kr 12 750 000,-

Innhold

CHALET 4, BRA/BTA 161/203 kvm:
1. etg: Hall, 2 soverom, 2 bad, garderoberom/ vaskerom, garasje og sportsbod
2. etg: Stue, kjøkken, master-soverom og master-bad, utgang terrasse.
Hems: 1 soverom og oppholdsrom.

Vil du vite mer om eiendommen?

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Geilohovda, Chalèt nr 4 - Slaattavegen 32E - Geilo

GEILO

Plassert midt mellom Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark er Geilo en komplett destinasjon for deg som ønsker å oppleve storslått natur, frisk luft og være i bevegelse. Her nyter du også godt av et moderne samfunn med alle mulige herligheter. Geilo som alpinbygd er viden kjent, og her er langrennsløyper i verdensklasse.
Om sommeren har du et allsidig nett av sykkelstier,og milevis med lett tilgjengelige vandrestier. Hjemme i leiligheten har du fem meter opp til taket i stua. Store glassflater slipper inn magiske lysskiftninger du bare opplever i fjellheimen. Den romslige leiligheten er på to plan og hems, med egen garasje og usjenert solfylt terrasse.
Gå inn, kjenn magien, la skumringen ta over og ta inn over deg et interiør ulikt alt annet til fjells. Eksklusivt og tidløst. Det er jo nettopp dette som er Geilohovda. Easy living og home when you are away. Dette er både kontinentalt og hjemme på hytta. Et rustikt ytre, et femstjerners indre. Her er tilrettelagt for et ekslusivt, lite sameie med et bortimot vedlikeholdsfritt eierskap.

Geilo - en nasjonalparklandsby
Som en naturlig innfallsport til mektige Hallingskarvet og Nord-Europas største høyfjellsplatå, Hardangervidda, ligger Geilo nasjonalparklandsby omlag 794 m.o.h. Geilo er det største tettstedet i Hol kommune og her bor omtrent halvparten av kommunens 4500 innbyggere. Geilo ble utpekt som nasjonalparklandsby i 2008 av Miljødirektoratet, og er et av fem tettsteder i Norge som kan smykke seg med denne eksklusive tittelen.

Fjellbyen Geilo er et av Norges mest komplette reisemål og skidestinasjoner.
I Geilo sentrum finner du et bredt utvalg innen spisesteder, service og shopping. Alt ligger sentralt til med kort avstand til Geilos øvrige tilbud. Geilo sentrum har vært under stor utvikling den siste tiden og er nå blitt til et av landets flotteste sentrum.

Geilo og Hol kommune kan by på et langrennsparadis. Med over 550 km oppkjørte og velpreparerte langrennsløyper kan du velge mellom flotte høyfjellsløyper, eller koselige løyper i skjermet skogsterreng. Legg gjerne turen innom en av de hyggelige serveringstedene som det finnes flere av, noen av disse har også åpent om sommeren.

Her er også de perfekte forhold tilrettelagt for både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Totalt tilbys 21 heiser og 39 løyper fordelt på to sider av sentrum. Bakkene passer for hele familien - enten du er nybegynner eller ekspert. Geilo skiheiser har også et meget godt servicetilbud med bl.a. skikafèer, skiutleier, skiskole og skishop. Det er også mulighet for barnepass. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus.

Om sommeren er også mulighetene mange i vakre naturomgivelser, her er det uendelige turmuligheter enten du vil gå en kort tur med barna eller ønsker å legge ut på en ukestur i fantastisk fjellterreng. For de som liker å ta en sykkeltur, kan man velge alt fra rolig sykkeltur på en grusvei, en lengre tur på f.eks. Rallarvegen eller downhillsykling for de som ønsker mere fart. Det er muligheter for å fiske i en av mange fjellvann, ridning og stallbesøk, eller man kan teste klatreferdighetene i Geilo høydepark.
En kort kjøretur fra Geilo finner du en av Europas beste raftingelver i Dagali. Her kan man kaste seg ut i ville stryk, eller ta en rolig tur for hele familien.

Se ellers www.geilo.no for god og utfyllende informasjon.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Geilohovda, Chalèt nr 4 - Slaattavegen 32E, 3580 GEILO

Prisantydning

kr 12 750 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 26 252


Totalpris

kr 12 776 252


Bruttoareal

ca. 203 m2

Bruksareal

ca. 161 m2

Antall rom

5

Antall soverom

4

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2019


Kommunenr

3044

Gårdsnr

64

Bruksnr

755

Seksjonsnr

4

Meglers referanse

1530190222


FINN-kode


Annonsen er sist endret

20.03.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 12 750 000

Omkostninger

kr 26 252

Totalpris

kr 12 776 252

Omkostninger

Kr 25 000 Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi.

Kr 525 Tinglysing av skjøte
Kr 525 Tinglysing av pantedokument (per stk.)
Kr 230 Grunnboksutskrift
Kr 26 252 Sum omkostninger

Dokumentavgiftens størrelse forutsetter at eiendommen kjøpes til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlig gebyrer, satser etc.


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Tomt

UTENDØRSANLEGG: • Grusede veier. • Nødvendige støttemurer av naturstein. • Naturtomter med tilbakeføring av stedlige naturstein og vegetasjon • Tilbakefylling av terreng mellom husene. • Bålplass. • Liten hoppbakke. • Varde av naturstein. • Tradisjonell skigard, av samme type som på Geilo Panorama. Stedstilpasset og solid kjørevern av tre langs `øvre` Slaattaveg.


Innhold

CHALET 4, BRA/BTA 161/203 kvm:
1. etg: Hall, 2 soverom, 2 bad, garderoberom/ vaskerom, garasje og sportsbod
2. etg: Stue, kjøkken, master-soverom og master-bad, utgang terrasse.
Hems: 1 soverom og oppholdsrom.


Standard

• Flott utsikt med gode lys- og solforhold;
• store vindusflater med spennende gjennomlysning og vinduer i fire himmelretninger
• god takhøyde
• oppholdsrom på tre etasjenivåer
• 3 soverom, hvorav 2 soverom med egne bad.
• generelt utsøkte løsninger på finish/materialvalg/utstyr/armatur etc.
• gass-peiser.
• romslige terrasser

Se materialbeskrivelse vedl i salgsoppgaven for utfyllende info.

Selger har oppgradert sitt chalèt i forhold til opprinnelig standard.
Det er bl.a bestilt soldempende glass, oppgradert flisvalg m.m. Totalt er tilvalg priset til ca. kr. 600.000,-
Det tas forbehold om at det kan bli noe endring på endelig tilvalgskostnad – se oversikt over tilvalg vedlagt i prospektet.

NB! 3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik kan forekomme.
Striplede linjer i plantegninger er ikke med som en del av standardleveransen, eks. garderobeskap.


Parkering

Det er parkering i garasje ved hver enkelt fritidsbolig. Garasjen ligger under terreng mellom husene, med en ekstra overdekket biloppstilling under terrassen i forkant (2 plasser for hver enhet - totalt 20 p-plasser). I tillegg opparbeides det temporær gjesteparkering i 2 lommer á 2 p-plasser langs «nedre« Slaattaveg, som også utgjør nødvendige oppstillingsplasser for utryknings- og nyttekjøretøyer.


Adkomst

Opp Holmsundergangen og sving til høyre, passer Dr. Holms. Ca 50 m på samme side som Dr. Holms, står det skiltet opp til venstre. Kjør Slaattavegen ca 300 m og prosjektet ligger så på venstre side, like nedenfor Geilo Panorama.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Gulvvarme i alle rom unntatt soverom og hems. Det legges opp til elektriske varmekabler på flislagte rom og elektriske varmematter under parkett, panelovner på hems og soverom samt gasspeis i stue/kjøkken.
Hvis myndighetskrav ikke tillater gasspeis, vil den bli erstattet med en vedfyrt peis eller biopeis.


Regulering

Eiendommen omfattes av godkjent Reguleringsplan for Geilohovda S1

Reguleringsformål: HT7, Kombinert formål - appartement, motell, hytteanlegg, fritidsbebyggelse, veg, alpinformål

Fordelingsnøkkelen mellom næring og fritidsbebyggelse skal være minst 50 % næring
(m2 T-BRA). Næring defineres som appartement/motell/ hytteanlegg.

Det er etter kommunestyrevedtak i 2014 åpnet for at det kan søkes omregulert til "Tilrettelagt for utleie". Tilrettelagt for utleie betyr at man kan komme bort fra utleieplikten som ligger i de 50 % som er næring i den opprinnelige planen. Det er søkt om dette og det kan forutsettes positivt vedtak. Konf. megler for info.


Andre relevante opplysninger

Eiendomsskatt er innført i Hol kommune i fra 2016. Eiendommen vil få tillagt
eiendomsskatt når eiendommen blir bebygd.

Kjøper vil være forpliktet til å betale et årlig bidrag på p.t. NOK 1.000,- til dekning av leie av grunn til løyper og stier, preparering av skiløyper, vedlikehold av turstier m.v.
Bidraget skal betales til Hol Kommune - "Sti og løyper". Beløpet vil bli indeksregulert.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, da slik forsikring ikke tilbys til profesjonelle selgere.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.