Hytte
6 rom
5 soverom
133 m2

Gol

NYSTØLFJELLET - BUD MOTTATT! Eksklusiv og flott høyfjellshytte med praktfull beliggenhet 990 m.o.h. 

Stor og flott hytte med høy standard beliggende på Golsfjellets solside, Nystølfjellet.

VIDEOVISNING:
Se i menyen til høyre for å finne link til videovisningen av eiendommen!

VISNING:
Visning etter avtale med ansv.megler eller utbygger i påsken. Kontakt Magne Hoftun på tlf: 911 38 213

Innhold

Flott hytte med store åpne rom og vindusflater som gir godt med naturlig lys. Hytten inneholder:

Entré, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad, teknisk rom og frittstående utvendig bod delt i to rom. Oppstue med stue og 2 soverom.

Fra spisestue er det utgang til stor terrasse som går rundt tre av sider av hytta.

Se egen film over eiendommen.

Vil du vite mer om hytta?

Les mer om Håkon Wøllo

Vil du vite mer om hytta?

Håkon Wøllo

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Nystølfjellet 37 - Gol

Gol

Hytta ligger vestvendt med fantastisk utsikt mot Ålingsfjella og Skogshorn i Hemsedal og Jotunheimen, for og nevne noen av de mektige fjellene du ser fra eiendommen. Solgangen er førsteklasses og med særdeles sen kveldssol. Tregrensen ligger like øst for hytta. Preparerte skiløyper og turstier er i nærområdet.

Nystølfjellet et unikt utgangspunkt for alle, både for den aktive friluftsentusiast, og den som liker å ta livet med ro på fritiden. I nærområdet finnes bl.a. flott uberørt høyfjellsnatur som bør oppleves og brukes, bl.a. en topptur til Nystølsvarden (ca. 1295 m.o.h) er å anbefale, varierende fjellområder og turstier for fotturer og fine stølsveier for sykkelturer. Området er også tilknyttet skiløypenettet på Golsfjellet og Sanderstølen/ Tisleidalen. Det er til sammen ca. 200 km med preparerte skiløyper på Golsfjellet.

Fylkesmannens miljøavdeling har uttalt følgende om området i forbindelse med reguleringen: "Denne delen av Golsfjellet er et område med regional og nasjonal verdi når det gjelder naturvern og friluftsliv. Byggeområde ligg mellom viktige våtmarksområder og et større inngrepsfritt område ved Nystølfjellet".
Golsfjellet er et ferieparadis sommer og vinter, enten du søker aktiviteter eller fred og ro.
Vil du bort fra stress og mas er Golsfjellet balsam for sjelen.

Golsfjellet som turmål er et unikt utgangspunkt for alle, både for den aktive og den som liker å ta livet med ro på fritiden. I området finnes bl.a. flott natur som bør oppleves og brukes, ca. 220 km med preparerte skiløyper innover fjellet, alpinanlegg ved Storefjell, Bjødnalie og Bualie, varierende fjellområder og stølsveier for fotturer, båtutleie og Barnas bondegård ved Oset Høyfjellshotell, mange flotte sykkelstier/veier, fiske- og bademuligheter i flere vann og elver, et rikt stølsliv om sommeren, krevende 18 - hulls golfbane ved Eikredammen, motorsenter ved Fuglehaugen m.m.

Golsfjellet har flere hoteller som tilbyd servering av både mat og drikke. Nyt en helaften med dine nærmeste - god mat og drikke, dans og moro.
Følgende hoteller finner man på Golsfjellet:
- Storefjell Høyfjellshotell - www.storefjell.no
- Kamben Høyfjellshotell - www.kamben.no
- Oset Høyfjellshotell - www.oset.no
- Guriset Høyfjellshotell - www.guriset.no
- Golsfjellet Fjellstue - www.golsfjell.no

Gol sentrum som ligger ca. 30 minutter fra Golsfjellet, er et handelssentrum i Hallingdal. Her finnes bl.a. kjøpesenter, restauranter, kafeer, butikker, apotek, bank, postkontor, offentlige servicetilbud, bilforretninger, byggevareutsalg, møbelhus, Gol skisenter, Oline Spa og Tropicana badeland ved Pers Hotell, Middelalderparken, m.m.

Fagernes med alle sentrumsfasiliteter og Aurdal med bl.a. alpinanlegg ligger ca. 30 - 40 minutters kjøretur fra feltet.

For ytterligere informasjon se www.golinfo.no og www.gol.kommune.no

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Nystølfjellet 37, 3550 Gol

Prisantydning

kr 4 590 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 133 m2

Bruttoareal

ca. 164 m2

Bruksareal

ca. 147 m2

Antall rom

6

Antall soverom

5

Tomteareal

ca. 1 071 m2  eiet

Boligtype

Hytte

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

2016


Kommunenr

0617

Gårdsnr

4

Bruksnr

122

Meglers referanse

7216027


FINN-kode


Annonsen er sist endret

08.04.2016Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 4 590 000

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
- Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdien.
- Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
- Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525,-
- Grunnboksutskrift kr 230,-


Informasjon om hytta Toggle informasjon om hytta

Innhold

Flott hytte med store åpne rom og vindusflater som gir godt med naturlig lys. Hytten inneholder:

Entré, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad, teknisk rom og frittstående utvendig bod delt i to rom. Oppstue med stue og 2 soverom.

Fra spisestue er det utgang til stor terrasse som går rundt tre av sider av hytta.

Se egen film over eiendommen.


Standard

Hytta har gjennomgående høy standard med lyse overflater, en stavs eikeparkett og behandlet trepanel.

Kjøkken:
Lyst og pent kjøkken bestående av over- og underskap, benkeplate, dobbel oppvaskkum, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, komfyr og platetopp.

Stue/spisestue:
Store åpne løsninger med store vindusflater som gir masse naturlig lys. Spisestue i tilknytning kjøkken med utgang til terrasse, stor stue med god plass og peisovn.

Soverom:
3 store soverom, samt oppstue med god plass og 2 soverom.

Bad 1:
Bad/wc med hvit glatt baderomsinnredning, servant, skap og speil. Flislagt dusjenisje med glassdør.

Bad/vaskerom:
Innredet med benkeplate og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet har lyse fliser og trepanel. Lys baderomsinnredning med speil, skap og skuffer. Dusj med glassdører og wc.

I teknisk rom er det installert 200l bereder, skap for rør-i-rør-system og sikringsskap.

Det er varmekabler i alle gulv i 1. etg. med unntak av soverommene.Parkering

Biloppstillingsplasser på eiendommen.


Adkomst

Følg RV7 gjennom Hallingdal til Gol. Kjør deretter RV51 fra Gol sentrum mot Golsfjellet og Fagernes. Ta av til høyre ca. 2 km etter Klanten/ Lægeret, ved skilting Nystølfjellet. Følg grusvei videre mot Brenn (skiltet). Bom etter ca. 2 km. Hold deretter til høyre i ytterligere 3 km. Kjør forbi Brenn gård og opp i hyttefeltet, og deretter til venstre ved skilt. Kjør ca. 300m og ta til venstre i kryss. Ankom hyttefeltet og hytten ligger i enden av veien, merket med plakat fra Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren.


Byggemåte

Utvendig:
Bygget er fundamentert med betongsåle. Yttervegger er utført i bindingsverk, utvendig kledd med stående panel. Tak er tekket med torv. Yttervegger er isolert med 20 cm mineralull. Tak er isolert med 30 cm mineralull.

Innvendig:
Gulv i hytta er utført med enstavs eikeparkett og flis. Innervegger og himling er i hele hytta utført med behandlet trepanel.

Utebod:
Bygget på støpt plate. Yttervegger i reisverk kledd med panel. Yttertak tekket med tre.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Varmekabler i alle gulv i 1. etg. med unntak av soverommene, samt peisovn i stue.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.