Sander Svendsen

eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Lillestrøm

Bilde av Sander Svendsen

Kort om meg

Jeg har jobbet som megler hos EiendomsMegler 1 Lillestrøm siden 2017, og har i løpet av disse årene opparbeidet meg en god kjennskap til området. Jeg er lidenskapelig opptatt av å levere gode kundeopplevelser, og som innbygger i Lillestrøm er jeg godt forankret i lokalsamfunnet og kjenner hvert hjørne av byen. Jeg er stolt av å kunne tilby min omfattende kunnskap og innsikt om Lillestrøm, Rælingen og Aurskog-Høland til alle mine kunder!

Jeg setter en høy standard for meg selv når det gjelder en ryddig salgsprosess og gode kundeopplevelser. Jeg forstår at salg av eiendom kan være en betydelig og viktig beslutning for deg som kunde, og derfor er jeg forpliktet til å gjøre hele prosessen så smidig og stressfri som mulig. Jeg strekker meg alltid litt ekstra for å sikre at du som kunde er fornøyd og opplever en trygg og positiv opplevelse fra start til slutt.

Ta kontakt i dag, og la oss begynne på boligreisen sammen. Jeg ser frem til å bli kjent med deg og til å levere en boligbytteprosess som overgår dine forventninger.