Waqas Sharif

avdelingsleder/eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Sandvika

Bilde av Waqas Sharif

Kort om meg

Waqas Sharif - Din Eiendomsmegler i Bærums-området

Med over 11 års bransjeerfaring tilbyr jeg en unik kombinasjon av lokal kunnskap og dedikasjon for å levere gode resultater.

Markedskunnskap:
Jeg kjenner Bærums-området inngående, og dette gir meg et solid grunnlag for å forstå markedet, hva som driver etterspørselen, og hvordan vi kan skille oss ut.

Erfaring som teller:
Gjennom årene har jeg hjulpet mange selgere med å forstå realitetene ved å selge her. Min tilnærming fokuserer på å klargjøre eiendommen for markedet, presentere den på en tiltalende måte og følge opp potensielle kjøpere nøye.

Din suksess er min prioritet:
Jeg er kjent for å være tilgjengelig, profesjonell og ærlig. Når du jobber med meg, kan du forvente ærlige råd og en megler som er dedikert til å ivareta dine interesser gjennom hele prosessen.

La oss jobbe sammen:
La oss sette realitetene i perspektiv og jobbe sammen for å oppnå dine mål. Jeg legger vekt på å gi en realistisk vurdering av din eiendoms verdi og arbeide sammen for å oppnå den beste prisen.

Kontakt meg i dag, og la oss starte reisen mot å selge din eiendom på en måte som gir mening og resultater. Sammen kan vi finne den beste løsningen for deg og din bolig.