Landbruksmegling

Dedikerte landbruksmeglere med lang erfaring og verdifull lokalkunnskap. Du får bistand og oppfølgning gjennom hele prosessen med kvalitet i alle ledd.

  • checkLokalkjente meglere med spisskompetanse på landbrukseiendom.
  • checkVerdifull lokalkunnskap og et bredt nettverk i ditt nærområde.
  • checkFagekspertise som sikrer en trygg og ryddig prosess.
EM1 Midt-Norge landbruk meglere

Selge eller kjøpe landbrukseiendom, skog eller utmark?

Våre dedikerte landbruksmeglere har lang erfaring og kjenner markedet godt. De kjenner bransjen, og de kjenner lokalsamfunnet. Vi har god oversikt over hvem som er interessert i å kjøpe og selge landbrukseiendom i Midt-Norge – fra mindre småbruk til komplekse landbrukseiendommer. I tillegg får du også:

Selge landbrukseiendom

Skal eiendommen overtas internt i familien eller skal den ut på det åpne marked? Kanskje du ønsker full diskresjon og salg «i det stille»? Å selge livsverket fører helt naturlig med seg mange følelser. Vurderinger og beslutningsprosesser har ofte modnet over år, noe vi har stor respekt for. Salg av landbrukseiendom kan være en lang og komplisert prosess. Hos oss får du alltid lokalkjente meglere med fagekspertise som sikrer en trygg og ryddig prosess.

Kjøpe landbrukseiendom

Mange har vært på søken etter den rette landbrukseiendommen i lang tid, kanskje over flere år. Er du på søken etter landbrukseiendom kan våre landbruksmeglere hjelpe deg med å finne akkurat den eiendommen du leter etter, enten det er landbrukseiendom, skog- eller utmarkseiendom. Noen ganger ønsker eiere av landbrukseiendom å selge «i det stille». Derfor anbefaler vi at du registrerer deg i vårt register over potensielle kjøpere. På den måten slipper du å gå glipp av eiendommer som ikke blir lagt ut på det åpne markedet.

Gul åker med røde gårdsbygninger og innhegning med hester i bakgrunnen. Bilde.

Generasjonsskifte

Vi bidrar til at eierskifter og familieoverdragelser blir gjennomført på en ryddig måte. Du får rådgivning og oppgjørsoppdrag, og tett oppfølgning under hele prosessen fra A til Å. Våre dedikerte landbruksmeglere kjenner markedet og området ditt, på den måten får du et godt utgangspunktet for verdifastsettelse og videre fremdrift.

Finn din lokalkjente landbruksmegler

Bli kontaktet av en landbruksmegler