På lag med Melhus Fotball

Signer oppdrag med EiendomsMegler 1 Melhus og støtt klubben

EiendomsMegler 1 Melhus er Melhus Fotballs største samarbeidspartner og som et ledd i samarbeidet vårt ønsker vi å støtte Melhus Fotball med en kickback-avtale som gir kr 5.000,- for hver oppdragsavtale som signeres gjennom oss. På denne måten kan du være med å støtte klubben i ditt hjerte!


Vi i EiendomsMegler 1 avdeling Melhus har i noen år samarbeidet med Melhus Fotball. Dette er fordi vi ønsker å bidra til utviklingen av klubben og lokalmiljøet rundt oss. Vi har ansatte med lokal tilhørlighet, og vi etterstreber å ha god lokalkunnskap og spisskompetanse på utviklingen i området. Vårt kontor finner du i Thoragården, midt i hjertet av Melhus

Skal du selge bolig, eller kjenner du noen som skal selge? Fyll ut skjemaet under så tar en av våre meglere kontakt med deg.
5.000 kroner per oppdragssignering går til Melhus Fotball

Melhus fotball - tips

* Standard fotopakke verdi kr. 2.500 rabatteres. I tillegg kommer salgsomkostninger for eiendomsmeglere: Provisjon til megler (fra 1% til 3,5% avhengig av boligtype og beliggenhet), markedspakke kr. 14.900, tilrettelegging kr. 15.000, oppgjørsgebyr kr. 4.000, visninger kr. 1.900 per visning, sikringsobligasjon kr. 525, registersøk kr. 1.250 og opplysninger fra kommunen kr. 4.611. Ev. tilstandsrapport fra takstmann og ev. gebyr fra forr.fører kommer i tillegg.