Jobb i EiendomsMegler 1 Oslo Akershus

Menneskene i EiendomsMegler 1 Oslo Akershus er vår viktigste ressurs, og vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med ambisjoner, som kan være gode ambassadører for oss - et eiendomsmeglerselskap som er opptatt av å heie på morgendagens bomiljø, og bidra til økt bolyst!

Vil du bli vår nye kollega?

Vi er opptatt av lokal forankring og nærhet til kundene våre. Engasjerte ansatte over hele Oslo og Akershus-regionen gjør dette mulig. Vi er i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 21 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus, inklusive vår nybyggavdeling. Vil du være med på reisen vår videre, hører vi gjerne fra deg! 

Derfor trives våre ansatte

Vi har som mål å være en attraktiv og inkluderende arbeidsplass med medarbeidere i alle aldersgrupper, livsfaser og med ulike funksjoner internt i selskapet. Fellesnevneren hos alle er et ønske om å bidra til utvikling og gode kundeopplevelser.

Hva kan du forvente?

Vekst og utvikling hos våre ansatte er viktig for oss, og vi legger til rette for kontinuerlig kompetanseøkning. Dette kan være gjennom spennende prosjekter, salgstreninger eller nye muligheter internt. Vi ønsker medarbeidere som søker å øke sin kompetanse kontinuerlig, derfor legger vi til rette for at du skal kunne delta på ulike treningsarenaer.

Varierte jobbmuligheter

Hos oss jobber eiendomsmeglere, eiendomsmeglerfullmektiger, traineer, ledere, tilretteleggere, oppgjørsmedarbeidere, IT-medarbeidere, markedsførere og jurister for å nevne noen. De fleste stillinger hos oss er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike fagområder. Felles for dem alle er at her jobber du aldri alene, for det er sammen vi får ting til å skje!

Bransjens aller beste traineeprogram?

For å bli best må du starte tidlig. Trainee-programmet til EiendomsMegler 1 Oslo Akershus, Akademi 1, vil gi deg de beste forutsetningene for å lykkes som eiendomsmegler. Sammen jobber vi på lag for å sikre at du blir trygg og dyktig i meglerrollen – helt fra starten.