Hovemarka for de heldige 

Nærhet til jobb, skole og barnehage. Kort vei til idrett, naturopplevelser og fine naboer. Det beste fra to bydeler. Og gode priser. Velkommen til Bates kjekke rekkehus på Hovemarka. 

 

Tekst: Apriil, Illustrasjoner: EVE

 

På Hovemarka gård 44 finner de små nye venner på lekeplassen og tar sine første sykkeltråkk i gata utenfor, mens de voksne tar kveldsturen rundt det populære vannet. I denne blindgaten i utkanten av Austrått former Bate et nytt, familievennlig nabolag. I en solfylt bakke, like ved Høylandsånå og de grønne beitemarkene ned mot Stokkelandsvannet, bygges det nå kjekke, moderne boliger med plass til hele familien. 

– Sørbø/Hove er svært populært for barnefamilier. De nye barnevennlige boligfeltene er kjekke å vokse opp i, med mange lekekamerater vegg i vegg. Hovemarka har vært en godt bevart hemmelighet. Her får du samme kvalitetene som på Sørbø, men til bedre priser. Området hører til Austrått bydel, men er likevel bare en gangbru unna Sørbø/Hove, forteller eiendomsmegler Anette Frafjord, en av meglerne i Sandnes som selger rekkehusene for Bate boligbyggelag. 

KNYTTER BYDELENE SAMMEN

På den ene siden av gangbrua ligger Hove og Sørbøhagane med nye butikker, barnehager, skoler og barnefamilier. På den andre siden er Hovemarka – med tursti ned til Stokkelandsvannet, uten gjennom-gående trafikk, med lekeplasser over hele feltet og kort vei til Sandnes sentrum. På Hovemarka knyttes bydelene Ganddal og Austrått sammen, og som boligkjøper får du det beste fra begge stedene. Hovemarka gård 44 er et nabolag med mange gode kvaliteter. Rekkehusene har god standard og kjekke romløsninger. Gode grøntområder med trær og annen beplantning knytter boligfeltet sammen med den populære turstien rundt Stokkelandsvannet. En liten rusletur fra boligene finner du også den store, nye Rema 1000-butikken på Hove, Coop Bygg og to søndagsåpne plantesalg. 

NI NYE FAMILIEBOLIGER

Straks setter Bate i gang tredje og siste byggetrinn på Hovemarka, med ni nye rekkehus. Boligene blir innflytningsklare i starten av 2023, og ligger helt i enden av feltet med hager mot friareal og grønne omgivelser. Boligene får tre etasjer og gjennomgående høy standard. Er du tidlig ute, har du gode muligheter til å endre boligen i tråd med dine behov. Husene kan leveres med inntil seks soverom. Ønsker du å legge inn litt egeninnsats, blir kjøpesummen lavere, men det er selvfølgelig også mulig å kjøpe en nøkkelferdig bolig om du foretrekker det. 

 

INNHOLDSRIKE BOLIGER

Boligene varierer fra 174 til 175 kvadratmeter og har to eller tre bad, to stuer og flere gode uteplasser. Familier er forskjellige og behovene varierer, derfor gir Bate deg muligheten til å utvide fra tre til seks soverom ved å ta litt av fellesarealene. Hoved-soverommet, som du finner på bakkeplan, har mulighet for eget walk-in closet og utgang til terrasse. I topp-etasjen kan du lage til en lys og fin hjemmekontorplass, og legge til badekar for ekstra luksus i hverdagen. 

– På Hovemarka får du flere kvadratmeter bolig for pengene enn på Sørbøhagane like bortenfor. Det kommer av at området er litt gjemt og ukjent foreløpig. Prisene på de nye boligene på Hovemarka starter på 4 790 000 kroner, noe som er en veldig god pris for helt nye rekkehus så sentralt i Sandnes, fortsetter Frafjord, som allerede merker god interesse for feltet. 

– Barnefamilier er nok den største kjøpergruppen her, men vi merker også interesse fra voksne par som vil ha noe mer lettstelt. Her bor du sentralt til det meste og nært alt du trenger i hverdagen med familien. 

AKTIVT PÅ AUSTRÅTT

Austrått idrettslag er en sentral aktør i bydelen. Her kan små håpefulle spille både fotball, håndball og volleyball. Bydelen har også en splitter ny svømmehall med perfekte forhold for deg som lengter etter morgenbad og lengder gjennom vinteren. Og trives du best ute, har du flotte turmuligheter like i nabolaget. 

Velkommen til Hovemarka!