30 nye leiligheter for salg i Mosvannet Park

Forrige helg startet salget av trinn II i Mosvannet Park.
Salget går like varmt som
gjærbaksten hos Brustadbakeren nedi gata.
Av de 30 leilighetene som nylig
ble lansert er allerede seks solgt og flere er reserverte.

 

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil

Illustrasjoner: AD Moment

Det har skjedd en del på tomta til det tidligere Hotel Alstor på Tjensvoll. Hotellet som de fleste av oss kjenner godt til, er nå borte. Oppå en kolle kommer boligbyggene med lyse, flotte, gjennomgående leiligheter, store vindusflater og ekstra takhøyde. Det er en spent utbygger som møter eiendomsmeglerne Sjur Svihus og Tone Ween Fredriksen i Finansparken for å snakke om prosjektet og byggetrinn II. – Dette er et av de mest spennende prosjektene vi har. Vi river en historie for å skape en ny, sier Kjetil Andersen, daglig leder TPG Home, som utvikler prosjektet. – I TPG er vi opptatt av å sikre oss de beste tomtene for å utvikle gode boligprosjekter med høy kvalitet. Prosjektene skal gjenspeile verdien i tomtene, som her på Mosvannet Park, fortsetter han.

MER AV DET BESTE

30 flotte leiligheter i ett av byens beste prosjekter ble lansert forrige helg. Seks av dem ble revet bort på under 48 timer. Utbyggerne har hatt høyt fokus på de kvalitetene som var mest etterspurt i trinn I og videreført dette til trinn II. Så her blir det mer av det beste, mener Andersen. – Jeg er veldig stolt over kvaliteten i dette prosjektet. Målet har vært å utvikle en helhetlig plan med et frodig grøntområde som minner sterkt om parken rundt Mosvatnet. Vi har også tilrettelagt for gode fasiliteter som selskapslokale og fellesstue, samt eget trimrom til glede for beboerne i Mosvannet Park, sier Andersen videre. – Når hotellet nå er revet og grunnmuren oppe, begynner vi å få et inntrykk av hvor bra dette vil bli. Boligene kommer godt opp i høyden. Det blir spennende å følge med på byggeprosessen framover, sier megler Sjur Svihus i EiendomsMegler 1, som selger leilighetene sammen med kollega, Tone Ween Fredriksen. – En annen fordel for de som skal bo her, er at de flytter rett inn i et etablert boligstrøk, som ligger sentralt, men likevel tilbaketrukket og nær naturen. Når prosjektet er ferdig, vil det ikke bli mer bygging eller støy rundt beboerne, mener Ween Fredriksen.

BYEN BESTE UTSIKT? Mosvannet Park vil bli liggende på høyden over Mosvatnet og dermed gi spektakulær utsikt. Kommer du enda lenger opp i høyden får du også nyte Ryfylke-fjellene som en del av utsikten. Plasseringen er i knutepunktet mellom bydelene, ligger nær motorveien og sentrum og har ingen lignende boligprosjekter i nærheten. I Mosvannet Park får du leiligheter mellom 73 og 223 kvadratmeter og kan dermed tilpasses de fleste kjøpergruppene. Prosjektet ligger også sentralt plassert med kort vei til det meste. En helt ny Rema 1000-butikk åpner i underetasjen. En kort spasertur unna finner du blant annet DNB Arena og Amfi Madla. I tillegg bor du nær turområdene rundt Mosvatnet og Gamlingen, samtidig som du er omkranset av grønt og trær hele veien ned til byen når du velger å spasere.

FORNØYDE KJØPERE

Mosvannet Park har leiligheter mellom 73 og 223 kvadratmeter, og kan dermed tilpasses de fleste kjøpergruppene. Mange av de som allerede har kjøpt er godt voksne som går fra enebolig til leilighet, og som gjerne ønsker mindre vedlikehold og en enklere hverdag. Flere av dem bor i området allerede. – Noen bor i dag mindre enn 50 meter fra leilighetene og vet veldig godt hva de får. For andre er det naturomgivelsene ved Mosvatnet og gode solforhold som trekker. Jeg er sikker Vi merker at kundene har en relasjon til plassen. Noen traff hverandre for første gang på Hotel Alstor. Senere giftet de seg der. Sjur Svihus, EiendomsMegler 1.

For meg blir dette starten på et nytt kapittel. Jeg tror det er lurt å hoppe i det. Astrid Hjelleset (73). på at kjøperne blir veldig fornøyde med dette, fortsetter Ween Fredriksen i EiendomsMegler 1. Flere av kjøperne har også tilknytning til Alstor-tomta fra før. – Vi merker at kundene har en relasjon til plassen. Noen traff hverandre for første gang på Hotel Alstor. Senere giftet de seg der. Det er et sted som har betydd mye for mange, sier Svihus.

 

STARTEN PÅ ET NYTT KAPITTEL Kjøper Astrid Hjelleset (73) var sikker i sin sak da hun fikk en gjennomgang av boligprosjektet. Nå gleder hun seg stort til å flytte inn en gang i begynnelsen av 2022. – Jeg mistet mannen min i sommer, så mange er overrasket over motet mitt rundt flyttingen. Jeg har vært klar for leilighet lenge, men han var veldig syk på slutten. For meg blir dette starten på et nytt kapittel. Jeg tror det er lurt å hoppe i det. I min alder er det mye lettere å holde en leilighet, enn et stort hus med hage. Det er i alle fall det eneste rette for meg, sier hun. VISNING I SMÅ GRUPPER En annerledes tid krever også annerledes planlegging. I stedet for fellesvisninger, blir det nå visninger i mindre grupper. Meglerne kommer også hjem til kundene for å fortelle nærmere om prosjektet hvis noen ønsker det. – I alle våre prosjekter forholder vi oss til gjeldende regelverk og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Dette gjelder også i prosjekter som dette, hvor noen av kjøperne er godt voksne. Noen er også i risikogruppen. For å ivareta sikkerheten til alle på best mulig måte, kommer vi gjerne hjem til kunden for å informere om prosjektet, møtes på kontoret hos oss eller på tomta til Mosvannet Park, avslutter Svihus

Vil du vite mer om MOSVANNET PARK?

Kontakt Sjur eller Tone for mer informasjon!