Gode bilder er avgjørende for en god boligannonse

Eiendomsmegler 1 Kongsberg har benyttet seg av fotograf Arild Brun Kjeldaas siden 2010. Det siste året har Arild fotografert alle boligene for oss, forteller eiendomsmegler Malene Sund Hoffart, som er strålende fornøyd med å ha Arild med på laget.

Publisert 4. april 2023

Fotograf Arild Brun
Eiendomsmegler 1 Kongsberg har benyttet seg av fotograf Arild Brun Kjeldaas siden 2010

Gode bilder er avgjørende for en god boligannonse

Eiendomsmegler 1 Kongsberg har benyttet seg av fotograf Arild Brun Kjeldaas siden 2010. Det siste året har Arild fotografert alle boligene for oss, forteller eiendomsmegler Malene Sund Hoffart, som er strålende fornøyd med å ha Arild med på laget.

bilde av sitat-forfatter, Arild Brun Kjeldaas.

Sitat start,  Det er viktig å kunne kameraet og utstyret sitt til fingerspissene. Man bør helst kunne operere det totalt i blinde, forteller Arild.
- Arild Brun Kjeldaas

Lett å samarbeide med

Fotograf Arild Brun Kjeldaas har vært i bransjen i mange år, og har derfor solid erfaring innenfor eiendoms- og boligfotografering.

─ Arild er lett å samarbeide med, han er fleksibel og rask til å hive seg rundt dersom vi får inn et hasteoppdrag. I tillegg er han profesjonell og dyktig, sier eiendomsmegler Anita Furuholt.

Gode bilder og et godt samarbeid mellom fotograf og megler er avgjørende for en god boligannonse når man skal selge bolig. Når Arild fotograferer, leverer han bildene direkte inn i meglersystemet. Dette bidrar til en rask og effektiv prosess, både for megler, selger og for fotografen.

─ Som Kongsberggutt kjenner han godt til byen, han vet hva som rører seg og hva man bør fokusere på når han fotograferer. Vi føler oss derfor svært trygge på at han leverer gode bilder til oss, sier eiendomsmegler Hoffart.

bilde av sitat-forfatter, Malene Sundt Hoffart.

Sitat start,  Som Kongsberggutt kjenner han godt til byen, han vet hva som rører seg og hva man bør fokusere på når han fotograferer. Vi føler oss derfor svært trygge på at han leverer gode bilder til oss, sier eiendomsmegler Hoffart.
- Malene Sundt Hoffart

Kan kameraet i blinde

Arild har jobbet som fotograf siden 2006 og sitter med mye verdifull kompetanse på området. I oppstarten jobbet han noen år i Oslo, men har vært tilbake i Kongsberg de siste ni årene.

─ Det er viktig å kunne kameraet og utstyret sitt til fingerspissene. Man bør helst kunne operere det totalt i blinde, forteller Arild.

Det er ikke bare eiendomsfoto fotografen bruker arbeidstiden sin på. I tillegg til personlige fotoprosjekter tar han også en god del andre oppdrag når han har tid til dette, både fotografering for næringslivet, bryllupsfotografering og for andre eiendomsmeglere.

─ Det beste jeg vet med å jobbe som fotograf må være at det er så stor variasjon mellom oppdragene. Jeg får sett utrolig mange stilige boliger, og noen ikke fult så stilige, humrer fotografen.

Arild Brun Kjeldaas forklarer de ulike boligfotoene
Bildekritikk: Her vurderer Eiendomsmeglerne Anita Furuholt (t.v.) og Malene Sund Hoffart (t.h.) bilder sammen med fotograf Arild Brun Kjeldaas.
Spisestuen med fire stoler i nærheten av vindu og peisStue i hvit og blå toner

Artikkelen er fra november 2019

Del: