– Jeg fikk en umiddelbar tillitt til Karianne.

Det første møtet mellom eiendomsmegler Karianne Skogmo og kunde Wivian Langlie var på visning i en leilighet i Solbergmoen. Det ble «full klaff» med både kjøp av bolig – og god kjemi mellom megler og kunde.

Publisert 5. april 2023

Wivian Langlie
Det første ordet jeg kommer på når jeg tenker på Karianne, er «trygg». Vi fikk veldig god kjemi med en gang, forteller Wivian.

– Det første ordet jeg kommer på når jeg tenker på Karianne, er «trygg». Vi fikk veldig god kjemi med en gang, forteller Wivian. Da hun kjøpte boligen der Karianne var megler i 2016, ønsket Wivian å bruke Karianne som megler da hun skulle selge sin leilighet. Da Wivian igjen skulle selge bolig i 2020 var hun ikke i tvil – hun ville bruke Karianne også denne gangen.

Karianne Skogmo
Avdelingsleder i Nedre Eiker, Karianne Skogmo

Karianne Skogmo er avdelingsleder og eiendomsmegler i EiendomsMegler 1 Nedre Eiker, og har lang og bred erfaring med over 10 år som eiendomsmegler.

– Det har gått veldig bra begge gangene jeg har solgt med Karianne, forteller Wivian fornøyd. Boligene ble solgt for godt over prisantydningen, med 400 000 over takst da hun solgte i 2016, og 470 000 over i 2020. Hun kan fortelle at mye av grunnen til at det gikk så bra, er at Karianne er en god selger med lang erfaring. Hun har også vært god å gi konstruktive råd og klare beskjeder underveis.

– Så tryggheten følte jeg hele veien – både gjennom å kjøpe og selge bolig, forteller Wivian.

Wivian Langlie
Wivian Langlie

Nå bor Wivian i en romslig enebolig i Nedre Eiker med samboer og datter, og synes det er godt å komme ut av byen til mer luft og grønne omgivelser.

– Vi kommer garantert til å bruke Karianne, om vi noen gang skal selge igjen. Vi har fått så god hjelp, uten henne vet jeg ikke om vi hadde fått til å kjøpe drømmeboligen. Karianne fortjener all mulig skryt altså, hun er veldig flink, avslutter Wivian.

Artikkelen er fra 2019

Del: