Signaturhagen Kongsberg - Nå starter byggingen!

Vi går inn i 2021 med en skikkelig god nyhet – byggestart er vedtatt på vårt helt unike boligprosjekt Signaturhagen Kongsberg. Om kort tid settes spaden i jorden på Gamlegrendåsen og prosjektet ferdigstilles 1.september 2022.

Publisert 4. juni 2024

Nybygg prosjektet Signaturhagen i Kongsberg

47 moderne leiligheter

Den tropiske vinterhagen er et unikt fellesrom som alle naboene i Signaturhagen vil sette stor pris på. Uansett om du har grønne fingre eller ti tommeltotter

På den solrike eiendommen på Gamlegrendåsen i Kongsberg utvikler Signaturhagen Bolig et unikt prosjekt med helårig tropisk hage, treningsrom, hobbyrom, selskapslokale og gjesteleilighet. Med spennende arkitektur vil prosjektet fremstå som et smykke i åsen.

Prosjektet Signaturhagen Kongsberg består av 47 moderne leiligheter med vestvendt beliggenhet på Gamlegrendåsen. Her bor du på en av byens aller flotteste tomter, omgitt av supre kvaliteter og tilbud under samme tak. Her kan du være kreativ, aktiv og sosial, i akkurat den utstrekning du selv ønsker.

Den tropiske vinterhagen er et unikt fellesrom som alle naboene i Signaturhagen vil sette stor pris på. Uansett om du har grønne fingre eller ti tommeltotter, om du er et botanisk leksikon eller ikke ser forskjell på roser og tulipaner; dette helt unike fellesområdet vil raskt bli en kjærkommen del av boligen din. Hva med en hyggelig prat over en kaffekopp, en runde petanque med nabogjengen eller en god bok under en palme? – Valget er ditt. Signaturhagen er designet for null stress og maksimal glede!

 

Del: