Unike hjem, sentralt i grønne omgivelser

Klemskvartalet er et nytt og spennende boligprosjekt på Eikermoen, tett på Kongsberg sentrum. Her utvikler vi nå leiligheter og rekkehus i grønne omgivelser.

Publisert 4. juni 2024

Salget av trinn 2 er nå i gang! Salgsstarten av leilighetene var en suksess. 19 leiligheter er allerede solgt. Vi har fortsatt leiligheter igjen til deg som synes prosjektet er interessant.

Prosjektet vil kjennetegnes av god standard, store balkonger/terrasser og en arkitektur inspirert av lokalområdets byggetradisjoner. Med den store hagen som et naturlig midtpunkt i kvartalet, bor du sentralt i grønne omgivelser.

Et hyggelig bomiljø og nærområde

Boligene vil bygges i lyse fargevalører med farger som er tilpasset hverandre. Felleshagen blir et stort kulturlandskap bestående av terrasserte grønne platåer, hyggelige boliginnganger og plasser for sosiale møter. Her blir det rom for både barn og voksne, rekreasjon og dyrking - og på det høyeste punktet i landskapet, et felles drivhus som gir ly for både planter og folk året rundt.

Med sitt varierte løypenett kan Kongsberg by på herlige turer for både store og små. Med utgangspunkt i Klemskvartalet, er det mange turmuligheter. Og i Kongsberg sentrum finner du alt du trenger av butikker.

Del: