Åsveien 148

Rekkehusene. Bilde nummer 1 av 3
Informasjon om visning.jpg. Bilde nummer 2 av 3
KS3 Rekkehus - fasader sør vest.jpg. Bilde nummer 3 av 3
Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

- Dokumentavgift som vil utgjøre 2,5% av andel tomteverdi
KS3 tomtegrunnlag kr 1 450 000,- kr 36 250,-
KS2 tomtegrunnlag kr 670 000 ,- kr 16 750,-
- Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 585
- Tinglysingsgebyr pantobligasjon p.t. kr 585
Matrikkebrev Ks3 Kr 15 000,-
Seksjoneringsomkostning for felt KS2 kr 10 000,-

Omkostninger fra 27 920 - til 52 420,-


Det tas forbehold om endringer av satsene for offentlige gebyrer og avgifter, herunder tinglysingsgebyrer og merverdiavgift.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Åsveien 148, 4328 Sandnes

Hana – 4 prisgunstige rekkehus ved flotte turområder! I Samarbeid med Sandnes Tomteselskap! Leveres klar for egeninnsats!

EiendomsMegler 1 har fått den gleden av å selge disse svært gunstige og innholdsrike boligene som Rogalandshus har vunnet i en prosjektkonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Boligene som nå selges er i delfelt KS3 (4 rekkehus) og leveres klar for egeninnsats og med uinnredet u.etg! Boligene har også mulighet for hybel i u.etg. Konf megler for mer informasjon. KS3- 4 rekkehus Store og svært praktiske rekkehus som virkelig inneholder alle de rommene dere trenger. Inngangen ligger i 1.etasje, med både hovedinngang og bi-inngang/vaskerom. Stue og kjøkken er gjennomgående lys og er enkle å gi en god og velfungerende møblering. I tillegg til stue og kjøkken, er det også gjeste-wc i denne etasjen. I underetasjen er det mulig å få den levert innredet med følgende rom mot tilegg i pris: 3 sov, hvor hovedsoverommet da kan få walk-in garderobeløsning og direkte utgang til hagen. Denne etasjen kan leveres klar for egeninnsats for en pris på kr 250 000,- For å få denne etasjen nøkkelferdig koster det 50 000,- ekstra. 2.etasje inneholder 2 soverom, bad, en skikkelig loftstue og utgang til integrert balkong mot vest. Sandnesmodellen – en suksessoppskrift fra Sandnes Tomteselskap som gir ekstra gode boligkjøp! Info fra Sandnes Tomteselskap: Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes Tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden. Hvis du ønsker mer info om Sandnesmodellen og hvorfor dette gir deg ekstra gode boligkjøp, så finner du mer informasjon på www.sandnes-tomteselskap.no.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?