Mjåtveit

H91180058 - Mjåtveit B5 - SMARTBO

SOLGT

Illustrasjon av leilighet i BYGG-A . Å bygge i massivtre er stadig mer aktuelt, da dette er en svært klimavennlige byggemateriale. . Bilde nummer 1 av 3
Velkommen til B5 Smartbo!  Bygges i massiv tre. . Bilde nummer 2 av 3
Oversikts bilde av hele prosjektet. . Bilde nummer 3 av 3
Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
1. Dokumentavgift som vil utgjøre 2,5 % av andel tomteverdi (se prisliste) Kr. 3.500,- pr. leilighet
2. Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
3. Tinglysingsgebyr for pantedokument kr 585,-

Det kan bli aktuelt at det betales inn kr. 20 pr. kvm BRA som startkapital til sameie i forbindelse med overtagelse. Oppstartskapital innbetales da sammen med kjøpesum, og vil bli overført til forretningsfører/sameie når sameiet er etablert og megler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Oppstarts kapital dekker blant annet gebyrer til registrering av sameie i Brønnøysund

Det tas forbehold om endring av offentlige gebyrer.
Statens kartverk avgjør om dokumentavgiftsgrunnlaget aksepteres og eventuell endring er kjøpers ansvar og risiko.


FELLESKOSTNADER
Felleskostnadene fordeles vanligvis etter den eierbrøk seksjonen har fått ved tinglysing av seksjonsbegjæringen. Normalordningen er at eierbrøken fordeles etter bruksareal (BRA). Viser forøvrig til Eierseksjonsloven § 23.

Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader på usolgte enheter.

Felleskostnadene antas å bli ca kr 20,- pr. kvm BRA pr. mnd.

Felleskostnadene skal blant annet dekke forsikring av bygningene, lys og evt. varme i fellesarealer, forretningsførsel , grunnpakke fra Canal Digital og evt. andre driftskostnader. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i fellesskap i henhold til de enkelte sameiebrøker.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
- Kostnader forbundet med oppvarming av leiligheten
- Innboforsikring for den enkelte sameier
- Kommunale avgifter (faktureres direkte fra kommunen, til den enkelte seksjonseier)

Det vil bli inngått avtale med Canal Digital om levering av fiberkabel. Det leveres tv/datauttak, samt nødvendige stikkontakter i boligene. Abonnement med Canal Digital tegnes av sameiet og grunnpakke inngår i fellesutgiftene.

Det vil bli tinglyst pliktig medlemskap i Mjåtveitmarka velforening. Mjåtveitmarka velforening er beboere innenfor reguleringsområdet (både eksisterende og fremtidig utbygging) Velforeningen skal se på området som en helhet og ta opp saker i nærmiljøet ut fra de behov og ønsker som beboerne har.

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Beskrivelse

Mjåtveit B5 - SMARTBO, 5918 Frekhaug

Mjåtveit Smartbo: UTSOLGT

På Mjåtveit kan du nå kjøpe din første bolig, eller en mindre, ny og enklere bolig enn det du har fra før. Med dette prosjektet ønsker utbygger å tilby bolig til alle. Standarden er god, med praktiske planløsninger som utnytter arealet godt. Du kan selvfølgelig gjøre endringer og tilvalg hvis du ønsker, slik at du får satt ditt personlige preg på leiligheten. Endringer og tilvalg kan gjøres når man kjøper tidlig i prosjektet. I Smartbo vil felleskostnadene ligge på ca 1000,- pr. mnd for 2-roms og 1300,- for 3-roms. Dette inkluderer også internett/kabel-tv (les mer om fellesutgifter i prospektet). Se gjerne boligvelger på www.b5smartbo.no og ta kontakt med megler for visning.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?