Markedsavdeling for nybygg

Vår lille markedsavdeling jobber kun med nybygg, og bare i Innlandet. Vår kunnskap og erfaring gjør at vi kan skreddersy markedsaktiviteter slik at ditt nybyggprosjekt når ut til kjøperne.

Vi løfter prosjektet ditt

Vårt markedsteam består av grafisk designer, digital markedsfører og tekstforfatter/kommunikasjonsrådgiver. Ved å velge våre tjenester inn nybyggmarkedsføring får du et lag i ryggen som forstår identiteten til ditt prosjekt, og markedet i Innlandet. Vi utarbeider alt fra prosjektnavn til digitale, analysebaserte kampanjer. Som utbygger får du alt på ett sted, med dedikerte medarbeidere som vil at nettopp ditt prosjekt skal lykkes. Ved å få inn markedsførere i en tidlig fase av et utbyggingsprosjekt blir det bedre tid til kreative prosesser, noe som igjen fører til bedre ideer og salgsstrategier. Det er selvsagt opp til deg om du ønsker å benytte deg av disse tjenestene, og i hvilket omfang.

Hva kan vi bistå med?

Vi leverer alt du forventer av en markedsavdeling, og har eksterne samarbeidspartnere som kobles inn ved behov. Hos oss får du blant annet hjelp til:

  • Salgsstrategi
  • Konseptutvikling
  • Grafiske tjenester
  • Utvikling av nettsider, med boligvelger og visualisering av prosjektet
  • Målrettet digital markedsføring/annonsekampanjer, og analyse av resultatene
  • Utarbeiding av tekst, og kommunikasjonstjenester

Vårt nybyggteam

Kontakt oss

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.