Bilde fra området

EiendomsMegler 1 Bergen Næringseiendom

Velkommen til oss som jobber med salg og utleie av næringseiendom i Bergen. Å selge eller leie ut næringseiendom krever en spesiell kompetanse. Våre erfarne megler sitter på et stort kontaktnett og ved hjelp av målrettet markedsføring og høy markedskompetanse, solide samarbeidspartnere og et sterkt fagmiljø sørger vi for å finne de beste løsninger for begge parter. Vi kjenner markedet, trendene og interessentene. Kontakt oss for en uforpliktende prat om din næringseiendom.

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Krinkelkroken 1

5014 BERGEN

Vis i kart
location_onVår postadresse

Postboks 1073, Sentrum

5809 BERGEN

Snakk med våre meglere ved avdeling Bergen Næringseiendom

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra Eiendomsmegler 1 SR-Eiendom avdeling Bergen Næringseiendom kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.