Bilde fra området

EiendomsMegler 1 Drammen

Velkommen til oss i elvebyen Drammen. Vårt kontor er en del av EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS med tolv lokalkontorer fordelt fra Kongsberg i nord til Larvik i Sør.

Med vår lokalkunnskap har vi et stort engasjement for salg av eiendom i ditt område. Du kan være trygg på at våre dedikerte meglere vet hva som skal til når det gjelder eiendomssalg i ditt nærområde. Vi står for tett oppfølging, effektiv og treffsikker markedsføring av din bolig.

I tillegg til våre meglerkontorer har vi en stor serviceavdeling med egen oppgjørsavdeling og en meglerstøtteavdeling som står klare for å bistå våre meglere og deg som kunde.

Ta kontakt med oss for en trygg bolighandel.

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Hauges gate 2

3019 DRAMMEN

Vis i kart
location_onVår postadresse

Hauges gate 2

3019 DRAMMEN

Snakk med våre meglere ved avdeling Drammen

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.