Ingela Andersson

eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Fornebu

Bilde av Ingela Andersson

Kort om meg

Jeg har jobbet som megler i Bærum og Oslo Vest i flere år og bor selv i området. Nærområdets kvaliteter og mangfoldet av mennesker er noe av det jeg setter størst pris på her.

Tidligere var jeg en dedikert toppidrettsutøver innen skiskyting. Hardt arbeid, dedikasjon og målsetting fra toppidretten har jeg tatt med meg videre som eiendomsmegler. Dette bruker jeg til hvert eneste oppdrag, med et mål om å oppnå de beste resultatene for mine kunder!

De jeg har solgt for beskriver meg som en tillitsfull og positiv person som de stoler på og som alltid er tilgjengelig med gode råd og svar på spørsmål. Det er viktig for meg med kvalitet i hele salgsprosessen og at vi sammen når de målene vi har satt. Jeg mener at kundetilfredshet og hvordan jeg er på visning og i budrunde er av største betydning, og jeg jobber hardt og med gode forhandlingsstrategier for å oppnå den best mulige salgsprosessen fra start til slutt.

Jeg er stolt av å ha bistått mange med å oppnå gode salgspriser for sine eiendommer. Gjennom min tid som eiendomsmegler har jeg bygget sterke og varige forhold basert på tillit og respekt. Jeg er ydmyk og glad for å bli anbefalt videre fra mine tidligere kunder og ikke minst få selge for samme personer flere ganger fordi de er så fornøyde med meg og jobben jeg gjør!

Ved å velge meg som megler får du en resultatorientert og seriøs megler som står på hele veien for at du skal bli fornøyd. Med bakgrunn fra toppidrett vet jeg at det kreves hardt arbeid for å oppnå gode resultater. Vurderer du salg av bolig vil jeg gjerne hjelpe deg og bruke mitt konkurranseinstinkt og erfaring til din fordel for å sikre best mulig resultat.