Teddy T. Kidane Welde

avdelingsleder/eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Oslo Groruddalen

Bilde av Teddy T. Kidane Welde

Kort om meg

Med over 11 års erfaring og et sterkt engasjement for kundetilfredshet, har jeg bistått mange med å selge og kjøpe eiendom.

Min lidenskap for eiendomsmegling gjør meg rustet til å gjøre din boligsalgsreise så smidig og lønnsom som mulig. Med min erfaring som eiendomsmegler, har jeg utviklet et solid fundament for å navigere gjennom markedets utfordringer og muligheter. Dette gir deg trygghet og ekspertise under alle stegene i boligbytteprosessen. Jeg forstår at hver eiendom er unik, akkurat som hver kunde er det. Min tilnærming er skreddersydd for å imøtekomme dine individuelle behov og sikre at dine mål blir oppnådd. Mitt hovedmål er å levere resultater. Enten det er å sikre den beste prisen for ditt hjem eller å finne den nye drømmeboligen, er jeg forpliktet til å oppnå suksess for deg.

Jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og endringene i eiendomsmarkedet. Dette gir deg en konkurransefordel ved å kunne ta informerte beslutninger basert på oppdatert markedsinnsikt. Nøkkelen til suksess er åpen og ærlig kommunikasjon. Jeg holder deg oppdatert gjennom hele prosessen, gir råd og veiledning slik at du kan ta informerte beslutninger. Uansett om du kjøper eller selger, er jeg her for å være din pålitelige partner gjennom hele reisen. Velg meg som din eiendomsmegler, og opplev forskjellen når ekspertise møter engasjement.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale, og la oss sammen realisere din boligdrøm!