Kristen Brekke

Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Karmøy

Bilde av Kristen Brekke

Kort om meg

Kunnskap om det lokale boligmarkedet er viktig for å gjøre en god jobb i vår bransje. Siden vi har eget kontor i dette området, har jeg opparbeidet meg inngående kjennskap om ditt nærområde. For å si det med andre ord, jeg kjenner hver lille bygd på Karmøy og har oversikt over flere som er på jakt etter ny bolig.

Velger du meg, vil du få en person som er tilgjengelig og som står på for å gi det lille ekstra. Jeg er utdannet fra BI Oslo og har jobbet som eiendomsmegler i snart 16 år.
For å lykkes i dagens marked er god oppfølging og samspill mellom selger og megler helt avgjørende. Der har jeg satt meg som mål at jeg skal være blant de aller beste.

Å lede prosessen frem mot et salg er en stor og viktig oppgave. Å selge bolig er en livshendelse, og det skal gjøres skikkelig. Derfor går jeg løs på oppgaven med ydmykhet og respekt.

Selv om det er jeg som skal gjøre jobben, er jeg heldigvis ikke alene. Med tillegg av solid erfaring og kompetanse fra mitt team, sikrer vi en trygg og god prosess. Vi har stort fagmiljø å spille på.

Dette får vi til sammen!