Selge nå, eller vente?

Hvordan er egentlig markedet nå? Kommer jeg til å få solgt? 
Bør jeg pusse opp først?
Og hva med finansieringen?

Koronakrisen over for boligmarkedet?

Etter en mars måned som i stor grad var preget av usikkerhet med påfølgende boligprisnedgang, slo markedet i Midt-Norge tilbake med prisvekst i april. Sjokket som oppsto som følge av Korona-viruset virker kjøpere og selgere i boligmarkedet allerede å ha lagt bak seg, og boligmarkedet har langt på vei kommet tilbake til normalen for årstiden.

Råd til å flytte?

Kanskje har du akkurat kommet over drømmehjemmet? Og lurer på om du vil få solgt det gamle? Kan du kjøpe først, og så selge? Det skal du slippe å finne ut alene. Det er kort vei fra oss til rådgiveren i SpareBank 1. Sammen finner vi ut hvilke økonomiske muligheter du har, og hva som lønner seg for deg å gjøre.

Priseks. pr. 25.05.20: Nom. rente 1,69 %. Eff. rente 1,77 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 468.528. Totalt kr 2.468.528.

Selge nå, eller vente?

Bør du gi gass og selge nå? Eller er det smartere å vente litt? Vi tar en vurdering av boligen din, nabolaget og markedet – og gir deg svar. Både du og vi er mest tjent med at boligen legges ut på riktig tidspunkt.

Ingen kjenner boligområdet ditt bedre enn oss, tør vi påstå. Det er stor sjanse for at vi har hatt en boligprat med naboen din, faktisk. Du finner oss overalt, og vi vet hvordan vi skal få til et godt salg – for akkurat deg.

Ta kontakt med din lokale megler hvis du har spørsmål.