Vinn et gratis boligsalg!*

Bor du i borettslag og planlegger å selge boligen din i 2021? Inngå salgsoppdrag med oss innen 31. desember, og bli med i trekningen av et boligsalg*

Selge bolig i Molde?

Bor du i et borettslag kan du vinne et boligsalg!*

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *
Ønsker du et tilbud på lån?

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

* Inngå salgsavtale innen 31. desember 2020 og bli med i trekningen av
et boligsalg. Vi dekker alle kostnader ved salg av din bolig i borettslag som meglers vederlag, tilrettelegging, oppgjørsgebyr, visninger, markedsføring og andre direkte utlegg. Det eneste du forplikter deg til er å igangsette salgsarbeid inkl. markedsføring i løpet av 2021*. Kostnader ved salgsoppdrag: Provisjon (1,5%-3,5% avhengig av boligtype), tilretteleggingshonorar 15.000,-, markedsføring fra 10.900,- til 29.900,-, visningshonorar 1.990,-, utleggsgebyr (avhengig av boligtype), registersøk 1.250,-, oppgjørsgebyr 4.900,-, tinglysningsgebyr 585,-/480,-, kommunale gebyrer (avhengig av boligtype) og eventuelle kostnader til forretningsfører, bygningssakkyndig, fotograf og eierskifteforsikring.

Vinneren trekkes og annonseres på vår Facebook-side (EiendomsMegler 1 Molde) i uke 1.