Vi spanderer fotopakke!*

Et godt salg starter med gode forberedelser. Går du med planer om salg i løpet av høsten eller vinteren kan det være lurt å ta bilder av boligen din nå før snøen kommer.

Inngår du oppdrag med oss før 20. november 2023 spanderer vi fotograf inntil en verdi av kr 6.000,-.

La oss starte forberedelsene nå

Planlegger du et boligbytte i løpet av 2023 anbefaler vi deg å komme i kontakt med oss tidligst mulig. Vi er daglig i kontakt med mange personer i samme situasjon. Kanskje er akkurat din bolig deres drømmebolig? Ta kontakt med oss allerede i dag for å se hvordan din salgsprosess optimaliseres. Vår erfaring er at de som er tidlig ute, sitter igjen med den beste opplevelsen og den høyeste salgssummen for sin bolig.

Selge bolig i Molde eller omegn?

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

 * Tilbudet gjelder salg av bruktbolig og for de som signerer oppdrag med oss innen 20.11.2023. I tillegg til gratis fotopakke (inntil kr 6.000) kommer salgsomkostninger for eiendomsmeglere: Provisjon fra megler (fra 1 % til 3,5 % avhengig av boligtype og beliggenhet), markedspakke kr 15.000, tilrettelegging kr 15.000, sikringsobligasjon kr 585/kr 480, opplysninger fra kommunen kr 5.500, grunnboksutskrift kr 172, kopi pantebok kr 172 pr. stk. og evt. gebyr fra forr. fører.