Vi spanderer fotopakke!*

Et godt salg starter med gode forberedelser. Inngår du oppdrag med oss før 03.03.2023 spanderer vi fotograf til en verdi av kr. 5.000. Pakken inkluderer kveldsfoto.

Selge gjør du akkurat når det måtte passe deg!

La oss starte forberedelsene nå

Planlegger du et boligbytte i løpet av 2023 anbefaler vi deg å komme i kontakt med oss tidligst mulig. Vi er daglig i kontakt med mange personer i samme situasjon. Kanskje er akkurat din bolig deres drømmebolig? Ta kontakt med oss allerede i dag for å se hvordan din salgsprosess optimaliseres. Vår erfaring er at de som er tidlig ute, sitter igjen med den beste opplevelsen og den høyeste salgssummen for sin bolig.

Selge bolig?

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

* Tilbudet gjelder salg av bruktbolig og for de som signerer oppdrag med oss innen 03.03.2023. I tillegg til gratis fotopakke (ordinær pris kr. 5.000, inkl. kveldsfoto) kommer salgsomkostninger for eiendomsmeglere: Provisjon fra megler (fra 1 % til 3,5 % avhengig av boligtype og beliggenhet), markedspakke kr. 14.990, tilrettelegging kr. 14.900, sikringsobligasjon kr. 525/kr. 430, opplysninger fra kommunen kr. 2.050, grunnboksutskrift kr. 172, kopi pantebok kr. 172 pr. stk. og evt. gebyr fra forr.fører. Boligen må selges via oss i løpet av 2023.