Podkast med status om næringseiendomsmarkedet i Midt-Norge

Her finner du podkaster med oppdateringer og diskusjon om næringseiendomsmarkedet.

send_to_mobile
5,75 %

Prime-yield

list_alt
3.000 kr.

Toppleie 15 % dyreste

in_home_mode
4,7 %

Ledighet

Markedspuls: Kontormarkedet, byutvikling og «nybyen» Sluppen

I denne episoden av Markedspuls deler Ole Petter Bjørseth hvordan R. Kjeldsberg har drevet område- og byutvikling på Sluppen i 65 år - og vi diskuterer hva som er kritisk for å lykkes med å utvikle en attraktiv bydel med arbeidsplasser, boliger og opplevelser. Utleieansvarlig Mai Susegg tar pulsen på kontormarkedet i Trondheim og transaksjonsmegler Kent Roger Tangvik blir varm om hjertet når vi konkluderer med at det er engasjerte og visjonære mennesker som er den viktigste driveren for å skape trygge, trivelige, levende og lønnsomme lokalsamfunn i en by i vekst.

Markedspuls: lager og logistikk, finansiering og RELOG med Øystein Bogfjellmo

I denne episoden av Markedspuls har vi besøk av Øystein Bogfjellmo, investeringsdirektør i RELOG. Vi diskuterer hva som kreves operasjonelt og finansielt for å lykkes med eiendom generelt og lager og logistikk spesielt. Podcastvert Jan Håvard Valstad, næringsmegler Kent Roger Tangvik og transaksjonsrådgiver Berdon Sønderland utfordrer på hva som er den optimale finansieringssituasjonen og hvilken vei markedsleie skal fremover. God lytting!

Markedspuls med Ragnar Eggen

I markedspuls med Ragnar Eggen, tidligere Head of research i Akershus Eiendom, diskuterer vi om yield-toppen er passert og hvor leieprisene kan gå i 2024. Det ser ikke så skummelt ut for neste år!