Åpent hus og visningsbonanza i Narvik

Lørdag 16. mars holder vi "Åpent hus" i banken og "Visningsbonanza" i de fleste av våre eiendommer for salg, mellom kl. 11.00 - 15.00. Da kan du se alle de boligene du har lyst til, på én og samme dag - hvem vet, kanskje finner du drømmeboligen?

Og finner du drømmeboligen har SpareBank 1 Narvik åpent hus slik at du kan få raskt svar på finansiering.

Vel møtt!

Få full oversikt - på en formiddag

Nå har vi samlet de fleste av eiendommene vi har for salg, til én stor samlet "visningsbonanza". Da kan du se på alle de boligene du har lyst til på en formiddag. Velkommen til visninger lørdag 16. mars mellom kl. 11.00 - 15.00.

Enklere blir det ikke!

Finn boligene du har lyst å besøke, meld deg på, og møt opp på visning - så enkelt er det. Vi møter deg selvfølgelig på visningen, klare til å vise frem boligen og svare på alle spørsmål du måtte ha. Og er det noe du lurer på i forkant er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å ta deg imot!

Husk å melde deg på

Når du har funnet boligene du har lyst å besøke, er det viktig at du melder deg på. Det gjør du ved å trykke på knappen "Visningspåmelding". Da får vi forberedt oss godt, og kan sørge for at det er både plass og tid til å svare på de spørsmålene du måtte ha. I boliger uten påmeldte vil det ikke bli avholdt visninger. Velkommen til en godt planlagt visning!

Finn drømmeboligen

Vi har samlet våre boliger etter bydeler for å gjøre det lettere for deg å finne frem.

Finner du ikke det du leter etter? Da søker du enkelt blant alle våre boliger ved å trykke på "Alle eiendommer til salgs".

Åpent hus i banken kl. 11.00-15.00

Vi holder åpent hus i våre lokaler sammen med banken. Her vil du kunne få rask avklaring på finansiering, og få svar på alle spørsmål du måtte ha. I tillegg vil det være aktiviteter for store og små, varm kaffe og ferske kanelboller. Ta turen innom til en hyggelig og uforpliktende prat.

Noe du lurer på? Ta kontakt

SpareBank 1 sin logo. Grafikk.

Trenger du boliglån?

Hos SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.