Nord, sør, øst eller vest?

På hjemmebane er vi best!

Lokalkjente meglere

Målrettet annonsering av boligen din

Profesjonelle samarbeidspartnere

Når du skal selge boligen din, skal du potensielt selge det mest verdifulle du har. Da er det viktig at både du og boligen din er i trygge hender gjennom hele salgsprosessen. Den tryggheten får du hos oss!

 

Våre meglere har lang erfaring innen boligsalg, og ikke minst både bor og jobber de i området de selger boliger. Dette gjør at de blant annet har god lokalkunnskap, kjenner til nabolager, barnehager og skoler, aktiviteter som skjer i nærområdet og tilgang til offentlig transport. Basert på kunnskap og erfaring, vet de hva boligen din er verdt i dagens marked, og vil sikre deg en trygg og god gjennomføring av salget. 

 

Våre lokalmeglere på Romerike sitter plassert på avdelinger på Lillestrøm og Strømmen - og de er alltid klare for å hjelpe deg med boligsalget!

Kom i kontakt med våre lokalmeglere! Ønsker du å komme i direkte kontakt med en megler, finner du kontaktinfo til meglerne på Strømmen her, og meglerne på Lillestrøm her. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den lokalmegleren som kjenner ditt område best.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.