Effekt - Snarveien til de rette boligkjøperne

Med Effekt hjelper vi deg med å finne de kjøperne som har størst sannsynlighet for å bli budgivere.

  • Nå ut til flere potensielle budgivere
  • Inviter flere boligkjøpere til visning
Ungt par sitter ved et bord sammen med en megler. Drikker kaffe og ser på en PC-skjerm. Foto.

Hva er Effekt?

Kort sagt er Effekt markedsføring av bolig på nett - og en smartere vei til de rette kjøperne. For å hjelpe deg med å oppnå en best mulig pris for boligen din, samarbeider vi tett med FINN for å se hva kjøperne der ute søker etter. Det gir oss mulighet til å finkjemme land og strand for å se hvem som er på jakt etter boligen din. Det betyr også at vi får vist boligen din til flere på nett, så den blir sett av de kjøperne som har størst sannsynlighet for å bli budgivere.

Slik fungerer det

Først sørger vi for at de rette kjøperne som ennå ikke har sett annonsen din, faktisk ser den. Kjøpere som har vært innom FINN og søkt etter en bolig som ligner din, vil få opp annonsen der de er på nett - enten det er i sosiale medier, på store nettsteder eller i lokalavisa. Det betyr at boligen din dukker opp hos stadig flere interessante kjøpere.

Samtidig sender vi ut et "visningsvarsel" til de som befinner seg i geografisk nærhet til boligen din. Når det nærmer seg visning vil de kjøperne som befinner seg i nabolaget få opp en egen visningsannonse som inviterer dem til å stikke innom

Du får tilgang til ditt eget effektpanel med statistikk for både FINN-annonsen og Effekt, så du har full oversikt og kan følge effekten - minutt for minutt.

Hvordan finner Effekt flere potensielle budgivere?

Hver uke har FINN Eiendom rundt en million besøkende som søker på boligtype, område, prisklasse, soverom og mange andre kriterier.

Alle disse søkene lagres i en enorm database med informasjon som er gull verdt for deg som selger. Gjennom FINN-samarbeidet vårt kan vi nemlig gå inn og se hvilke kjøpere som matcher perfekt med boligen din - uansett hvor i landet kjøperne befinner seg.

I snitt hjelper Effekt kundene våre med å nå 43 prosent flere boligkjøpere.

Hvordan kan Effekt få flere til å komme på visning?

Statistisk bor rundt halvparten av alle boligkjøpere i nærområdet allerede. Mange som er på boligjakt venter også lenge på at den rette boligen skal bli tilgjengelig. Faktisk oppgir bare halvparten av de aktive boligkjøperne i markedet at de er innom FINN ukentlig.

For at boligen din ikke skal gå dem hus forbi, sender vi derfor ut et "visningsvarsel" til potensielle kjøpere som befinner seg i nærheten av boligen din. Visningsvarslene starter tre dager før første visning og vises i snitt 4.000 ganger.

Et helt unikt samarbeid mellom EiendomsMegler 1 og FINN

Fordi vi samarbeider tett med FINN, har vi full oversikt over hva slags områder, prisklasser og boligtyper kjøperne ser etter. Det betyr at du får en snarvei til de rette kjøperne - og en riktigere sluttsum for boligen din.

Snakk med oss om Effekt

Med Effekt sørger vi for at enda flere potensielle budgivere ser annonsen din - så du øker sjansen for å sitte igjen med en riktigere pris for boligen din.