9 av 10 boligselgere anbefaler oss videre. Det forplikter!

Trygghet er viktig når vi skal gjøre store investeringer, enten vi skal pusse opp hjemme og trenger flinke håndverkere eller vi skal selge huset og trenger en dyktig eiendomsmegler.

Mange av oss stoler mest på anbefalinger fra venner og kjente – naturlig nok. Hvordan står det til hos våre kunder? Er de fornøyde med oss? Så fornøyde at de anbefaler oss videre? Vi er veldig stolte av at svaret er et rungende ja. Faktisk svarer hele 9 av 10 som har brukt en megler fra EiendomsMegler 1 til å selge boligen sin, at de anbefaler oss videre til andre.

Ikke rart vi er stolte og glade!

Hva skyldes tilliten?

Men hva er det som gjør at så mange anbefaler oss? Og hva betyr dette for meglerne i hverdagen? Vi har tatt en prat med Kjetil Helland om hvordan han tror at dette henger sammen. Kjetil har arbeidet som eiendomsmegler siden 2000, og han har vært ansatt hos EiendomsMegler 1 siden 2006. Kjetil både jobber og bor på Madla og kjenner nabolaget sitt ut og inn. Han er opprinnelig fra Sand i Suldal, og i tillegg glad i å tilbringe tid på fjellet, så dermed tar han rett som det er med seg jobben og selger hytter både i Ryfylke og Sirdal.

– Jeg tror svaret på hvorfor så mange er fornøyde med oss, er både stort og sammensatt, sier Kjetil. – Vi har gjennom årene opparbeidet oss en helt unik lokalkunnskap om områdene vi selger i, markedet og hva som rører seg både blant kjøpere og selgere. I tillegg har vi et fantastisk apparat og en veldig proff organisasjon rundt oss, som gir meglerne en viktig trygghet og ro i arbeidshverdagen. Denne profesjonaliteten, kunnskapen og tryggheten kommer alle våre boligselgere til gode.

– Det å selge boligen sin er på mange måter en personlig handling. Den tilliten jeg blir vist når jeg får lov å hjelpe, gjør meg både ydmyk og motivert til å gjøre så godt jeg bare kan. Og hvis kunden i neste omgang anbefaler meg videre til broren, bestekompisen eller arbeidskollegaen sin, gir jo det selvsagt enda mer lyst til å levere, både på, og kanskje til og med over forventning.

Banken er med på laget

Det gode samarbeidet mellom EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 SR-Bank er også en stor fordel, ifølge mange boligselgere. De fleste meglerkontorene holder til vegg i vegg med banken, noe som gjør det enklere for kundene å få hjelp til det de trenger fra oss begge, uten å måtte springe mellom kontorer. Og når banken og megler allerede kjenner hverandre og snakker godt sammen, da er det enklere å ivareta kundene og gi dem en god prosess, fra verdivurdering og dagdrømming til salg og oppgjør. Sånt blir det vinn-vinn av!