Tekst: Apriil | Foto: ED Foto AS

Solvendt og attraktiv enebolig med havutsikt

I et etablert og og barnevennlig nabolag på Madlasandnes, skjermet av velholdte busker og hekker, ligger en innbydende enebolig med varm atmosfære og deilig utsikt. I Karistø 9 kan du flytte rett inn.

Du ønskes velkommen av en lys og lun entre med skiferfliser, gulvvarme, skyvedørsgarderobe og gjestetoalett. Fra entreen kommer du direkte inn i et lyst og velorganisert vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel integrert i Norema-innredning, skyvedørsgarderobe, utslagsvask og biinngang. Utrolig praktisk etter en frisk joggetur i yr en høstkveld, eller når smårollinger skal pakkes ut av vinterdressen etter barnehagen.

Mat og historier

Vegg i vegg med vaskerommet ligger et hvitt og lekkert kjøkken. Her er hvitevarene integrert i den moderne innredningen fra Norema som ble installert i 2019 og perfekt matchet med benkeplater fra Dekton og designvifte i hvitt glass. Innerst i kjøkkenet er arbeidsonen innredet så du aldri er mer enn et steg eller to unna det neste du trenger i matlagingen. Hovedarbeidsbenken fungerer som romskiller mot en herlig spiseplass med gode vindusflater og fin utsikt utover Hafrsfjorden – som skapt for hyggelige middagsselskaper, gode samtaler og lange søndagsfrokoster. I sommermånedene kan du enkelt forlenge kjøkkenet ved å åpne døren ut til en herlig, skjermet terrasse.

Skapt for bare føtter

Fra den store og lyse stuen har du direkte utgang til den usjenerte og pent opparbeidede hagen og solfylte terrasser på to sider. De store glassdørene og vinduene lar solen og været leke med stemningen i rommet. Selv om regn og kuling viser muskler, sørger den terrakottarøde kontrastveggen med innfelt peisovn fra Rais og oppvarmede gulv med hvitoljet eikeparkett for at bare barneføtter har det varmt og behagelig. 

En dobbel skyvedør kan skille stua fra TV-stua, og på sekunder skape ungdomshule eller fredelig bibliotek – du bestemmer.   

Rom med utsikt

I øverste enden av eiketrinnstrappen finner du husets soveavdeling. Her bys du på et lekkert, helfliset hovedbad med dobbel vask, vegghengt wc, dusjnisje og badekar hvor du kan ligge og nyte spafølelsen og betrakte stjernehimmelen gjennom takvinduene. Mens du teller stjerner kan de andre i huset benytte seg av et pent og arealeffektivt bad nummer to, med fliser på gulv og vegg, dusjnisje, vegghengt wc og vask. Etasjen byr også på fire soverom av god størrelse, hvor det ene med fordel kan brukes som en loftstue. Her kan du nyte Hafrsfjordens spektakulære solnedganger gjennom store vindusflater mot både himmel og hav.

Eiendommen har romslig garasje på 34 kvadrat med plass til bil, elbillader fra Easee, lagringsloft og isolert bod. Du vil sikkert også verdsette at huset har balansert ventilasjon fra Villavent Systemair med nytt aggregat og styring, montert i 2022. Samme år ble også det elektriske anlegget oppgradert, med blant annet ny innmat i sikringsskap.

I Karistø 9 er du knappe syv minutters kjøretur fra Stavanger sentrum, mens skoler og Madlakrossen med sine mange butikker og tjenester ligger enda nærmere. Turstien langs Hafrsfjorden, med sine badeplasser og småstrender, ligger 50 meter ned i gata.

Velkommen på visning i Karistø 9!