Tekst: Apriil | Foto: ED Foto AS

Landlig, men sentralt på Revheim

Ønsker du å bo i byen eller drømmer du om å bo på landet? Er svaret «ja takk, begge deler,» er dette noe for deg: En tiltalende enebolig som grenser mot landbruksområde (LNF-område) på to sider, nær byen, men usjenert og fredelig i enden av en blindvei. 

Revheimsslåttå 67 ligger sentralt på Revheim med Hafrsfjord barneskole, Revheim ungdomsskole, den internasjonale skolen og idrettsanlegg i gangavstand. Hafrsfjorden og flotte turområder ligger like ved, mens Amfi Madla med alle sine servicetilbud er minutter unna. 

MODERNE, STILFULLT OG PRAKTISK

Du ønskes velkommen av en entré med skyvedørsgarderobe, lyse fliser, gulvvarme og flislagt gjestetoalett med vegghengt wc.

Fra gangen kommer du rett inn i et praktisk og moderne sort kjøkken som har godt med skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer – inkludert induksjonstopp og avtrekksvifte innfelt i vask. Den mørke kjøkkeninnredningen balanseres elegant med benkeplate i gråhvit komposittstein og store vinduer som gir rikelig med lys. 

Kjøkken, spisestue og stue ligger i åpen løsning, hvor gjennomgående bruk av lyse farger, kombinert med store glassflater med utsikt mot friområdene i vest, gir et luftig og lett inntrykk. I sentrum har du pipemur og en flott peisovn med sidefelt i glass i sentrum, som skapt for hyggelige middagselskaper i kjølige høstkvelder eller søndagsfrokoster med familien når rimfrosten ligger som et teppe på markene utenfor de store stuevinduene. Et nydelig gulv i enstavs eikeparkett binder det hele sammen. 

Fra stuen har du også direkte utgang til hagen og en stor, herlig og solrik terrasse med plass til både spisebord, grill og sittegruppe under halvtak: Perfekt om man trenger litt skygge en varm sommerdag, eller litt ly på kvelder rogalandsværet viser seg fra sin mindre sjarmerende side. 

Førsteetasjen har ellers egen soveromsfløy med tre soverom, ett romslig hovedsoverom med gode vinduer og skyvedørsgarderobe, i tillegg til to gjeste- eller barnerom. Her finner du også et lekkert baderom, nytt i 2021, med grå 60X60 fliser, vegghengt wc, dusjnisje og dobbel vask i møbel. 

KJELLERSTUE OG UTELEIEDEL

Hoveddelen av underetasjen er knyttet til førsteetasjen gjennom trapp fra stuen, og her finner du en kjekk kjellerstue med parkett på gulv og lysmalt panel på vegger og tak, samt et innredet rom benyttet til soverom: ungdomssone eller kanskje gjestesuite?

Her finner du også et kombinert bad- og vaskerom, med fliser på gulv og vegg, badekar, vegghengt wc, vask i møbel og opplegg for vaskemaskin.

Den andre delen av underetasjen er innredet som hybel med egen inngang, lydhimling og stor stue. Kjøkkenet har pen eikeinnredning fra IKEA, og du får soverom og flislagt bad/vaskerom fra 2010 med gulvvarme, vegghengt wc, dusjhjørne, vask og skyvedørsnisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Siden hybelen er godkjent for utleie kan den gi et pent bidrag til husholdningsbudsjettet. 

Forøvrig byr eiendommen på vestvendt hage med plass til lek, aktivitet og trampoline. Du får også et stort asfaltert gårdsrom med to garasjer; en stor garasje med automatisk port, elbillader og verksted, og en enkel. 

Det kan også være kjekt å vite at huset er betydelig oppgradert fra 2010, med nytt el- og røranlegg og ny drenering. De fleste vinduene er også skiftet.

Velkommen på visning i Revheimsslåttå 67!