Tekst: Apriil | Foto: ED Foto AS

Fritidsbolig med fantastisk beliggenhet

I fremste rekke mot havet, med egen strandlinje, naust og panoramautsikt fra Sola til Kvitsøy, ligger et hvitmalt hyttetun med herlig hage og sol fra morgen til kveld. Denne hyttedrømmen kan nå bli din. 

Vistnesvågen 10 ligger knappe tre kilometer fra Randaberg sentrum og et kvarter fra Stavanger. Beliggende innerst i en blindvei, omgitt av lunende skog, slåttemark, svaberg og sjø, oppleves det likevel som ditt eget fredelige fristed. 

SOLRIK DRØMMEHAGE 

En elektrisk port åpnes og ønsker deg velkommen inn på et romslig, steinlagt tun, omkranset av hvite murer, hekker, blomster, benker og bygninger: uthus, hytte og anneks. Her er det kort mellom de gode solplassene. Fra tunet leder en sjenerøs trapp deg ned i en hage en britisk slottsgartner ville vært kry av: bugnende bed, velfriserte busker og plen som en putting green, kombinert med elementer av naturtomt og en rekke tilrettelagte uteplasser. Her finner du et sted å sole deg så lenge solen er oppe. Siden både tun og hage er inngjerdet, kan både smårollinger og små hunder slippes løs relativt trygt. 

SVABERG, NAUST OG KVALITETSHÅNDVERK

På sjøsiden får du svaberg, platting og et velholdt og pent naust i mur og tre med fremlagt vann og 3-fase strøm. Alle de øvrige bygningene på den mer enn to mål store tomten er holdt i samme stil, med teglstein og hvitmalt tre, alt utført i solid håndverkskvalitet. 

Uthus nummer én er isolert, fint innredet, har varme i gulv og ekstra lagringsrom på kryploftet. Uthus nummer to har ett rom med havsutsikt, loft og et ekstrarom som ved å åpne en garasjeport forvandles til overbygd terrasse. 

ROM MED UTSIKT

I hyttas hovedetasje møtes du av en entré med stedbygd garderobe, kjølerom og kjøkken med integrerte hvitevarer. Stua og kjøkkenet ligger i åpen løsning, med peisen som en behagelig romskiller. Fra begge rommene har du fri sikt til svaberg og sjø og direkte utgang til nydelige uteplasser. Etasjen inneholder også hovedsoverommet og et lyst, flislagt bad.

Loftet er innredet med to soverom, gang med kontor og en herlig loftstue med store vinduer og havsutsikt. Her finnes også toalett med vask og rom for fremtidig dusj eller badekar.

Eiendommen har innlagt offentlig vann og kloakk via privat anlegg.

Velkommen på visning i Vistnesvågen 10!