Tett og godt samarbeid under samme tak:

Bank og megler på samme sted
i den grønne landsbyen!

Tekst: Linda Gudmestad, Apriil
Foto: Erle Caroline Øglænd, Apriil

Siden 2011 har randabergbuen nytt godt av samarbeidet mellom EiendomsMegler 1 , den eneste megleren med kontor på Randaberg, og de 15 menneskene som jobber ved SpareBank 1 SR-Banks filial. Når Øyvind Bjørgengen nå kommer til på meglerlaget, blir tilbudet enda bedre.

BANK + MEGLER

Hver morgen de siste ti årene har Margareth Jensen og Geir Saupstad gått inn samme døra: Margareth som megler ved EiendomsMegler 1 sitt kontor på Randaberg, og Geir i kraft av stillingen som leder for rådgiverne ved SpareBank 1 SR-Bank. Nå gleder begge to seg til den erfarne boligmegleren Øyvind Bjørgengen kommer seg skikkelig på plass på kontoret i Randaberg sentrum.

BANKEN KAN BOLIG – MEGLEREN KAN BANK

Én ting er at det er praktisk å ha bank og eiendomsmegler sammen i Vistnesgården, med en stor parkeringsplass like utenfor døra for deg som kjører bil. – Vi ser faktisk at en god del kunder bor på Tasta, men velger å bruke kontoret på Randaberg fordi det oppleves som enklere, forteller Geir, og Margareth nikker. Den viktigste fordelen, mener begge, er imidlertid at de kjenner hverandres produkter så godt, og dermed er i stand til å gi de beste rådene i ulike situasjoner.

 

– Alle vi som jobber i banken, vet hvilke boliger som er til
salgs til enhver tid. Dermed blir ofte veien til boligkjøpet kortere, når vi for eksempel legger en plan sammen med en førstegangskjøper som lurer på om han eller hun kan få lån, sier Geir. Margareth forteller samme historie: – Det tette og gode samarbeidet vi i EiendomsMegler 1 har med Geir og gjengen, gjør at vi lettere kan finne den beste boligen til folk, uansett økonomisk situasjon. Når Øyvind nå blir med på laget, blir vi enda sterkere også på Rennesøy og Finnøy, og det gleder vi oss virkelig til.

FRA DOMKIRKEPLASSEN TIL VISTNESGÅRDEN

Det er ikke rart at Geir og Margareth gleder seg til å få Øyvind i hus. Han har jobbet i EiendomsMegler 1 helt siden 2003, med alt fra leiligheter og borettslag til eneboliger og hytter, og er en kunnskapsrik og erfaren megler som uten tvil vil bety et enda bedre tilbud til randabergbuen. I tillegg bor han selv på grensen mellom Randaberg og Tasta, og i feriene farter han rundt på øyene med båten, så han er virkelig godt kjent med det området som han nå skal jobbe med:
– Jeg tror det blir bra å være både megler og boligselger på Randaberg fremover.

Folk blir stadig mer interesserte i en friere beliggenhet når de skal flytte på seg, de vil ha mer plass rundt seg, og enklere tilgang til natur uten å måtte flytte milevis fra alt og alle. Sånn sett er Randaberg perfekt, og jeg gleder meg virkelig til å få brukt lokalkunnskapen min til å finne den akkurat riktige boligen for hver enkelt. I tillegg er det enda enklere å være raskt på ballen i et lokalsamfunn som Randaberg, man kommer
tettere på folk og kan enklere gi gode råd i den viktige beslutningen det tross alt er å ta opp lån og kjøpe sin bolig.

EIENDOMSMEGLER 1 RANDABERG

• Banken og megleren deler adresse i
Vistnesgården i Randaberg sentrum.
• EiendomsMegler 1 har rundt 40 % markedsandel
på Randaberg, Finnøy og Rennesøy.
SpareBank 1 SR-Bank har rundt 50 % prosent
markedsandel i samme område.
• SpareBank 1 SR-Bank har 15 ansatte,
mens EiendomsMegler 1-kontoret består
av Margareth Jensen og, fra 1. august,
Øyvind Bjørgengen.

Skal du selge bolig?

Ring Øyvind: 911 83 380 eller Margareth: 928 06 446