Stor enebolig
søker ny familie

Tekst: Apriil
Bilder: SOA

Øverst i Madlamark, sørvendt, lengst inn i en blindvei og omkranset av en hage en gartner ville vært stolt av, ligger Madlavollveien 41.

Huset er på drøye 280 kvadratmeter og har det meste en familie trenger i en enebolig: Tre soverom, to stuer, to bad og stor entré. Det er godt med bodplass og praktiske løsninger, mens kjelleren har et betydelig potensial for flere sove- og oppholdsrom.

Fra entréen kan du gå rett inn i et praktisk og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer. Her er det rom for kjøkkenbord hvor ungene kan gjøre lekser mens far står ved grytene. Fra kjøkkenet kommer du rett i stuens spiseavdeling, ideelt når du har gjester eller store dager skal feires.

I stuen følger takpanelene skråtaket helt til mønet og gir enda mer volum og romfølelse til et allerede stort rom. En peismur i teglstein med ildsted på to sider tjener som romskiller mellom spisestue og salong. Store glassflater gir rikelig med lys, og utsikt sørover mot Hafrsfjord og Tananger.

STOR, SOLRIK TERRASSE

Stuen har direkte utgang til en stor, herlig terrasse med sol fra morgen til kveld, så den blir som ekstra oppholdsrom om sommeren: Fredelige timer i solen med en god bok og dugg på glasset, grilling med gode venner i sene kveldstimer ...

Førsteetasjen har husets hovedbad med toalett, dusjnisje, hjørnebadekar, fliser og innredning i lyse farger. Her finner du også tre gode soverom med store vinduer og god plass for klesoppbevaring.

PEISESTUE OG OASE

I underetasjen har du peisestue, husets andre bad og flere andre gode rom som kan brukes til hobbyrom eller lekerom, eller som med små grep kan bli gode soverom. Det er ikke vanskelig å se for seg hvordan dette kan bli stedet hvor den yngre generasjonen trekker seg tilbake for å være i fred for de voksne.

Eiendommens store hage er den rene oasen: En myriade av fargerike busker, trær og blomster, og fra flere av dem kan du plukke deg en deilig søt plomme eller bær rett fra busken Foran huset har du stort gårdsrom med plass til fem biler. Under terrassen ligger dobbelgarasjen med innlagt strøm og fjernstyrte porter.

SENTRALT – OG TRYGT

Selv om beliggenheten er svært sentral, med Madlakrossen og nye Madlamark skole mindre enn ti minutters fottur unna, er strøket så rolig at du hører fuglekvitteret, og ungene kan leke i gata om ettermiddagene. Hundeiere vil vite å verdsette at det er knappe 200 meter til Tjensvoll hundepark.

Velkommen til visning i Madlavollveien 41!