Stor familiebolig
med hybel

Tekst: Apriil
Bilder: SOA

Når du går i Øvre Stokkavei er det fort gjort å gå forbi Halfdan Kjerulfs vei. Eneboligen med nummer 6A, som nå er for salg, ligger skjermet og fredelig plassert i en blindgate omgitt av gode naboer.

Denne flotte eneboligen har kun hatt én eier siden 1989. Nå er den klar for en ny familie, med alt som hører med av liv og røre og hverdager. For her får dere god tumleplass, både når dere vil være sammen hele gjengen og når noen har behov for å være litt i fred.

SKIKKELIG HÅNDVERK OG PLASS TIL ALLE

Kjøkkenet, stua og spisestua ligger i en åpen løsning i husets første etasje. Gjennomtenkte detaljer og gode valg fra arkitekten gjør at hele etasjen oppleves som luftig og romslig, med god plass til å være sammen, selv når de største lager middag, de minste leker i stua og noen midt i mellom gjør lekser ved kjøkkenbordet. Stua har store vinduer og egen utgang ut mot en lun og solrik terrasse og hage. I denne etasjen har du også to gode soverom og et lyst, fint bad.

Huset er preget av god kvalitet og bevisste valg. Den flotte stedbygde bokhylla i stua, for eksempel, er bygget av lokale Bjerk Trevarefabrikk. Det samme gjelder kjøkkenet, med all den gode skapplassen, og gangen, med de praktiske, innebygde skapene. Ikke minst får du hele tre ildsteder å glede deg over på sure høstdager og kalde vintere.

KJELLERSTUE OG KJØLEROM

Hovedinngangen går inn til husets underetasje, hvor du møtes av et stort inngangsparti og kjellerstue med eget bad. Denne etasjen rommer også et praktisk kjølerom, to boder og et rom som i dag brukes som kontor.

UTSIKT OVER STOKKAVANNET OG AKEBAKKEN

I øverste etasje ligger en loftstue med store vinduer og nydelig utsikt. Et ekstra soverom gjør etasjen godt egnet til overnattingsgjester eller bare som et fint sted å trekke seg tilbake.

Boligen inneholder også en leilighet som kan leies ut, med stue, soverom, bad og egen inngang. Leiligheten er pusset opp i 2018, med blant annet nytt elektrisk anlegg og nye rør.

FREDELIG OG SENTRALT

Halfdan Kjerulfs vei ligger sentralt plassert midt mellom restauranter og butikker i sentrum, og Stokkavannet, et av byens mest populære turområder.

Barnehagen og Helgø Meny i nabolaget gjør at hverdagen går litt enklere opp, og rett borti veien er akebakken full av hylglade unger når snøen en sjelden gang legger seg.

Velkommen til visning i Halfdan Kjerulfs vei 6A!