Eneboligen som har det meste

Tekst: Apriil
Bilder: ED Foto AS

I en sørvendt blindgate, øverst i villastrøket på Madlamark, finner du Herlaugsbakken 33. Bak sirlig klippede hekker og en stor gårdsplass ligger huset og ånder kvalitet og godt vedlikehold.

Dette huset har alt en familie trenger i en enebolig: Fire soverom, to stuer, to bad og ekstra toalett, stor entré, godt med bodplass og praktiske løsninger – i tillegg til dobbel garasje og romslig gårdsrom, terrasser mot vest, og en lun og skjermet hage med mye boltreplass.

Fra den luftige entréen ledes du inn i hovedetasjen, hvor et moderne, funksjonelt og tidløst kjøkken ligger i åpen løsning med spisestue og stue. Rommene bindes sammen av et rustikt tregulv i lys furu og ildstedet i senter. Store vindusflater slipper solen inn fra tidlig morgen til langt på kveld.

Du har utgang direkte fra både kjøkken og stue til sammenhengende terrasser, noe som gjør at uteområdene blir som ekstra oppholdsrom om sommeren. Etasjen inneholder også et nyoppusset bad med fliser i lyse valører, rene linjer og behagelig belysning.

KVALITET OG SENTRAL BELIGGENHET

Foran huset har du et gårdsrom med plass til fem biler og stor garasje med elektrisk port. I tillegg får du en åpen utebod med plass til sykler og ved, så alt du trenger å lagre har sin plass. Tomten er fint opparbeidet med bed, epletre og en plen kantet med granittstein så robotklipperen kan nå hele gressmatten uten å etterlate arbeid for kantklipperen langs husveggen.

Det er også godt å vite at elektrisk opplegg, rør, vann, avløp og drenering er skiftet de siste årene.

Her kjøper du et hus – ikke et prosjekt.

Beliggenheten er svært sentral, med Madlakrossen og nye Madlamark skole henholdsvis åtte og fem minutters fottur unna. Likevel er strøket så rolig at du hører fuglekvitteret fra den nærliggende skogen borte ved tennisbanen, og ungene kan leke i gata om ettermiddagen.

BARNESONE OG SOVESONE

Fra spisestuen går trappa ned til en underetasje med TV-stue og flere andre gode rom som kan brukes til hobbyrom eller lekerom. Man kan lett se for seg hvordan dette kan bli stedet hvor ungene trekker seg tilbake for å være i fred for de voksne.

Videre byr etasjen på et lekkert ekstra bad, og et stort vaskerom med direkte utgang til gårdsplassen. Vaskerommet er det perfekte stedet å sluse inn småtasser med skitne støvler, eller slenge fra seg svett treningstøy før man går i dusjen i naborommet.

Også i denne etasjen får du store, innsynsfrie vindusflater og gjennomgående bruk av lyse, naturlige materialer.

Tredjeetasjen byr på tre koselige soverom med god takhøyde, garderobeplass, et ekstra toalett og en balkong med utsikt helt til Jåsund. Øverst er det loft med god plass for oppbevaring.