Rekkehuset med bølgeskvulp og drømmeutsikt

Tekst: Apriil
Bilder: ED Foto AS

Se for deg at du går av toget i Jåttåvågen. Du spaserer gjennom Hinna Park, kanskje du handler fersk krabbe på Meny, eller tar med deg noe godt fra Sabi eller Ostehuset. Til slutt, når du har gått veien til endes, truffet på naboen og muligens tatt en tur innom den nye puben, så kommer du til sjøen. Utsikten. Freden og roen.
Hjem til Laberget 106 A.

Det romslige enderekkehuset som nå er til salgs, strekker seg over 3 plan og inneholder 4 soverom, 2 bad og hele 4 private uteplasser. Boligen er en del av Hinna Brygge III, prosjektet som vant Stavanger kommunes byggeskikkpris for 2013. Innvendig preges huset av gjennomført høy kvalitet, med store vindusflater ut mot fjorden, ekstra takhøyde og gjennomgående lysmalte flater.

SKJERMEDE UTEPLASSER I ALLE ETASJER

I første etasje har du 3 gode soverom. Det største av dem har utgang til en deilig, sjøvendt terrasse. Etasjen rommer også et lyst og fint bad med vaskerom vegg i vegg.

Stua, kjøkkenet og spisestua i andre etasje ligger i en åpen løsning. Ekstra takhøyde gjør sonene til lyse og hyggelige oppholdsrom. Dagens eiere trekker spesielt fram spisestua, hvor de gjerne har samlet familie og venner rundt det store spisebordet. På ekstra fine sommerdager kan du ta med gjestene ut på en lun balkong som oppleves som både skjermet og privat. I stua gjør de store vindusflatene det mulig å nyte en formidabel utsikt mot sjøen og øyene i horisonten.

Øverst i boligen ligger det fjerde soverommet, med tilhørende romslig garderobe, og husets hovedbad, med både badekar og dusj. Her oppe er også det aller beste stedet for å glede seg over fjellene, fjorden og horisonten, med en balkong i hver ende.

SOLOPPGANG, MORGENBAD OG EGEN BÅTPLASS

De flotte, grønne og innbydende uteområdene var en av de positive kvalitetene som juryen la spesielt vekt på da Hinna Brygge vant byggeskikksprisen. Det felles grillhuset brukes flittig av sameiet, både til private feiringer og koselige nabosammenkomster. Din egen båtplass ligger kun få meter fra inngangsdøra, og det samme gjør muligheten for en frisk morgendukkert.

På sjøsiden går folk tur, lufter hunden, ruller ut yogamatta eller bare ser på sjøen. Hvis du flytter inn i Laberget 106 A, velger du selv om du vil tasse ut til dem, eller bli sittende i fred med kaffekoppen og soloppgangen.

Velkommen til visning i Laberget 106 A!