EiendomsMegler 1 forsterker laget i sentrum

Tekst: Linda Gudmestad, Apriil
Foto: Hilde M. Dalman, Apriil

I flere tiår har siddiser gått i banken midt på Domkirkeplassen i Stavanger. Noen av oss har fått hjelp i skranken, mens andre har dinglet med beina, kikket ut vinduet og ventet på at mor eller far skal bli ferdige. På samme adresse får vi også hjelp til boligdrømmen. I etasjen over sitter gjengen i EiendomsMegler 1.

BANKEN OG MEGLERNE SAMLES I ANDRE ETASJE

Navnet på avdelingskontoret, Stavanger sentrum, lyver litt: De 13 ansatte som jobber der, kjenner og server også privatmarkedet i bydelene rundt selve sentrumskjernen. Mange mennesker, med andre ord – og mange boliger. Da er det godt å være en del av distriktets største boligmeglerfirma.

I sommer har lokalene i andre etasje blitt pusset opp, og meglerne har flyttet fra åpent kontorlandskap og inn i cellekontor. I tillegg flytter banken kontorene sine opp i samme etasje, og tilbudet til både bank- og boligkunder blir enda bedre.

– Overgangen fra åpent kontorlandskap til cellekontor vil nok være kjærkomment for flere av våre kunder, sier Svihus, megler og avdelingsleder. – Da kan vi lukke døra og konsentrere oss fullt og helt om det du trenger hjelp til.

I tillegg vil det gjøre en travel arbeidshverdag mer effektiv, noe som også kommer kundene våre til gode. Når banken i tillegg flytter kontorene sine opp i samme etasje, blir veien fra boligdrøm til en prat om finansiering og ny bolig svært kort.

ENDA FLERE FLINKE MEGLERE

I disse dager starter det også to nye meglere og en trainee på sentrumskontoret: Ńikolai Tvedt, Jorunn Riise og Mohammed Rahmani. Jorunn kommer fra utleieavdelingen i EiendomsMegler 1, mens Ńikolai og Mohammed begge er nye på kontoret.

– Det forplikter å være størst, sier Sjur. – Vi må ha nok flinke folk til å kunne gjøre en skikkelig jobb for kundene våre til enhver tid. Når de kommer betyr det et enda bedre tilbud her i sentrum og bydelene rundt. I tillegg øker vi bemanningen og styrker laget på både Randaberg og Hundvåg. Det skal
ikke stå på oss – uansett hvor kunden skal selge boligen sin, sier Sjur og smiler.

ET SVÆRT GODT BOLIGMARKED

– Da pandemien kom susende og slo lufta ut av de fleste av oss, var det vel ingen som trodde at boligmarkedet skulle være så godt som det ble, bare kort tid etter nedstengingen 12. mars. Forklaringen er kanskje ikke så komplisert, ifølge Sjur:

– Folk må bo en plass, for å si det enkelt. Og nå når vi har hatt såpass mye tid hjemme, har nok svært mange av oss prioritert hus og hjem fremfor reiser, for eksempel. I tillegg tror jeg den nye hverdagen, med økt bruk av hjemmekontor og kanskje også hjemmetrening, kan ha påvirket folks tanker om hva de trenger i boligen.

Skal du selge bolig?

Vi er klar for å hjelpe deg!