Original funkis, epler i hagen og drømmeutsikt

Tekst: Apriil
Bilder: ED Foto AS

Det er en varm sommerdag. Du rusler barbeint ut i den store hagen. Kjenner sjølufta blande seg med duften av nyklippet plen. Hører lyden av glade unger. Plukker deg et knasende friskt eple fra epletreet ditt og ser ut over blikkstille Hafrsfjord.

Noen ganger overdriver reklamen. Her er det imidlertid en faktisk beskrivelse av hvordan du kan få det hvis du blir den nye eieren av eneboligen i Ragnhilds gate 55. Den originale funkisboligen har en særdeles attraktiv beliggenhet på en av byens beste adresser, og hele 1,1 mål tomt.

HAGESTUE OG PEIS I FØRSTE ETASJE

Eneboligen går over to etasjer. I første etasje finner du stua, spisestua og en deilig hagestue med utgang til en lun terrasse og en stor hage med blant annet et epletre som ifølge dagens eiere bugner av nydelige epler hvert eneste år. Her har du også soveromsfløyen, med 4 av husets i alt 5 soverom og tilhørende bad.

Både stua og den tilliggende hagestua er selvsagt vendt mot sjøen, med store vindusflater og fri utsikt til været og havet en heftig høstdag. Det eneste som gjenstår er å fyre i peisen. Etasjen har også plass til en romslig spisestue med inngang til et praktisk kjøkken med masse skapplass og smart grovkjøkkenavdeling.

UNGDOMSHULE, HOBBYROM OG FULL TAKHØYDE I KJELLEREN

Husets underetasje har full takhøyde og mulighet for utsikt. Den store kjellerstua er perfekt for ungdommer med behov for sitt eget, som lekerom eller tv-stue. Etasjen rommer også husets andre bad, et ekstra soverom, en romslig bod og et stort, uinnredet rom som i dag brukes som hobbyverksted.

BYENS BESTE BELIGGENHET?

Bor du i Ragnhilds gate, får du en sjelden miks av fredelig strøk og svært sentral beliggenhet. enten du skal til Sandnes eller Stavanger, Forus, UiS eller det nye sykehuset. Barnehage og skole har dere like i nærheten, og hverdagshandelen er fort gjort på Madla Amfi. Når arbeidsdagen er slutt og skuldrene skal ned, padler du kanskje ut på fjorden – og vinker til de der hjemme i stua.

Velkommen til visning i Ragnhilds gate 55!