Enebolig med strandlinje, brygge og innredet naust

Tekst: Apriil
Bilder: ED Foto

Et flott og romslig hus med havsutsikt fra alle rom. Stor brygge med plass til flere båter. Din egen lille sandstrand og badevik, innredet naust, og så mange uteplasser at minst én alltid er i ly for vinden. Og alt sammen bare syv minutter fra Stavanger sentrum?

«Bare en drøm» sier du kanskje. Den drømmen kan oppfylles om du er den neste eieren av Madlasandnes 144! Når du ankommer eiendommen fra gatesiden, er det lite som røper at en av de mest spektakulære boligeiendommene i stavangerregionen befinner seg bak den hvite fasaden i funkisstil og dobbelgarasjen. Men når du allerede fra entréen skimter havet gjennom panoramavinduene i andre enden av huset, da begynner du å ane hva du har i vente.

LEVER MED ÅRSTIDENE

Boligen er bygget på femtitallet. Tidlig 2000 ble den helrenovert i funkisstil, med stort hell, må det være lov å si. Hele bygningen er innredet i skjæringspunktet mellom elegant funkis og klassisk maritim stil, med teakgulv i alle oppholdsrom, lyse vegger, og store glassflater som åpner for utsikten og slipper naturen inn. Her lever du med årstidene.

UTSIKT, UTSIKT OG UTSIKT

Husets soveromsavdeling med tre soverom, loftsstue og stilig bad ligger uforstyrret i øverste etasje. Hovedetasjens stue med peis og panoramautsikt deler plan med entré, stort vaskerom med biinngang og gjestetoalett. Nederste etasje byr på nok et fint bad, lyst og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer, spisestue som kler både sene middager og lange søndagsfrokoster, og stue med peis – alle med store vinduer og havsutsikt. Havutsikt er det også fra etasjens kontor, som forøvrig er godkjent som soverom. En stedbygd trapp i aluminium og glass binder elegant sammen boligens tre etasjer.

EGEN BRYGGE OG STRAND

I nederste etasje har du direkteutgang til velstelt og beplantet hage og en rekke uteområder, flere med levegger, ildsted og benker. Utmerket for den som vil trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred. Føler du for et forfriskende sjøbad, eller kanskje du bare vil sole deg til lyden av bølgeskvulp, går du over store terrasser ned til eiendommens brygge, molo eller sandstrand. Du kan velge.

NAUST OG GJESTEBOLIG

Ved bryggen finner du eiendommens naust, en nydelig bygning, fullt innredet med soverom, bad, kjøkken og stue med panoramautsikt i øverste etasje. Perfekt når svigers kommer på overnattingsbesøk, eller når ungdommen skal prøve vingene.

I naustets hovedetasje er det storstue hvor alle glassveggene kan åpnes helt opp. Her har du også bad, badstu og en praktisk bod for vannsport og fiskeutstyr. Føler du for annen aktivitet enn de maritime, kan du faktisk ta en klatretur på veggen på hovedhuset.

I Madlasandnes har du det som et landsted ved sjøen, bare syv minutter kjøretur fra Stavanger sentrum. Skoler og Madlakrossen med sine mange fasiliteter ligger enda nærmere. Turområdene starter ved utgangsdøra.

Velkommen til visning i Madlasandnes 144!