Vagabergvegen:

Panorama over Hafrsfjord

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil
Foto: Hilde M. Dalman, Apriil. 3D-bilder: Fabel media

Hvor ligger det gule naustet? Der ja. På land der. De skal visst sette det ut igjen. I så fall kan du følge prosessen minutt for minutt fra den nye terrassen din i Hafrsfjord.

HAV SÅ LANGT ØYE KAN SE

Det er en stille morgen ved Hafrsfjord. Sjøen beveger seg lett og inviterer til padling eller morgenbad denne sommerdagen. Fra den nye boligen som nå er til salgs like over veien, ser du hav så langt øyet rekker. Vil du dyppe
deg, tar sykkelstien ved sjøen deg ut til Møllebukta, Sverd i fjell eller til strendene i motsatt retning.

EKSKLUSIVT OG MODERNE

Den 201 kvadratmeter store eneboligen er tegnet av Stolt Bolig og ble nylig lagt ut for salg. Boligen på Vegaberg er på to etasjer og er tilpasset tomta og beliggenheten. Selve boligen preges av rene, stramme linjer og mye glass. Fasaden strekker seg mot havet i vest, og boligens viktigste
soner strekker seg ut mot sjøen og ettermiddagssol i sørvest. Da arkitekt Bent Eddie Lie i Stolt Bolig så eiendommen første gang, ble han inspirert.

– Dette er en fantastisk tomt med nydelig utsikt! Her er det lett å se hvor fokuset skal være, sier han mens blikket dras mot de blå bølgene.
– For oss var det en fin mulighet til å utvikle noe flott ved sjøen. Her har vi utviklet en nydelig eiendom som passer perfekt til et Stolt-hus, sier salgs- og markedssjef Arild Espedal i Stolt Bolig. En lang, smal tomt med utsikt mot sjøen. Det var arkitektens forutsetning. Resultatet blir en moderne bolig på to etasjer med hovedetasjen øverst for utsiktens del.
– For oss har lyset vært viktig å tenkte på. Store glassflater i fronten gjør at dagslyset slipper godt inn, mens lyset i resten av boligen er ivaretatt ved hjelp av kupler i taket, utdyper Lie.

HARMONI MED NABOEN

Boligen ligger på den midterste av tre tomter. Den øverste boligen står allerede ferdig. Har du sett en Stolt Bolig tidligere, vet du at de ofte kjennetegnes av flate tak og kontrast i kledningen – gjerne svarte bord nede og hvite oppe. I tillegg legger Stolt stoltheten i materialvalg og et
eksklusivt uttrykk.

– Vi prøver alltid å ta hensyn til omgivelsene. Her har vi prøvd å få boligen til å harmonere med naboene, og sjekk utsikten! Boligen på Vegaberg er på to etasjer og tilpasset tomta og beliggenheten. Fasaden strekker seg mot havet i vest, og den deilige takterrassen byr på panoramautsikt over bølgan blå. Boligen vil gli rett inn i miljøet her. De som kjøper får en
gjennomgående høy standard med fleksible gode løsninger
og sjøutsikt, sier Lie. Vegaberg er en moderne enebolig for en familie som vil bo i nærheten av fantastisk natur, ha bølgeblikk fra stuene og terrassen og samtidig ha kort vei til det meste. Naturen som er tett på er hentet inn i arkitekturen. Boligen har store vindusflater og terrasseområder som vender seg ut mot havet. Prosjektet er utviklet med en fleksibel romløsning som vil passe de fleste. Her kan du enten leie ut, ha hybel til eldre foreldre eller bruke det som egen avdeling for husets ungdommer.

HOVEDETASJEN ØVERST

Mens barna eller ungdommen har boltreplass i underetasjen, finner du voksensonen i andre etasje. Her er også spisestue, kjøkken og hovedstue. Uansett hvor du er i rommet, har du panoramautsikt mot sørvest og havet.
Du har med andre ord utsikten med deg hele dagen før
kveldssola går ned i vest.

– Huset passer godt for familier som er glad i livet med sjøen, men som vil bo sentralt og nær byen. Dette er en eiendom av de sjeldne, med et rett og slett kult hus! Dette må være drømmen for alle som vil bo nær sjøen i Hafrsfjord, sier salgsansvarlig Olav Kristensen i EiendomsMegler 1.

VEGABERGVEGEN

Pris: 12 990 000 kr + omk. (kun tomteverdi)
Antall soverom: 3/4
BRA: 201 kvm + dobbel garasje
Byggeår: 2021
Visning: Etter avtale med megler
Megler: Olav Kristensen, 900 86 442,
Olav.Kristensen@em1sr.no
Finn-kode: 215648552

Vil du vite mer om Vagabergvegen?

Ring Olav Kristensen, tlf: 900 86 442