Raffinert og luksuriøst
på Madla

Tekst: Apriil
Bilder: ED Foto

I et av de mest ettertraktede og eksklusive boligområdene i Stavanger, sørvestvendt, med panoramautsikt over Møllebukta og Hafrsfjord, ligger Snorres gate 30.

Her har du en etasje for deg selv hvor romløsninger, design og finish gir deg følelsen av å befinne deg i en luksushotell-suite på Manhattan eller i Tokyo. Alt er praktisk, lekkert og smakfullt, og bygget med utsøkt håndverkskvalitet. Hele leiligheten er innredet i en gjennomført stil med utstrakt bruk av matt sort, heltre eik, stedbygde møbler og tak-til-gulv vinduer.

DESIGNET FOR ALLE SESONGER

Stuen er utstyrt med lekker gasspeis fra Faber, perfekt på kjølige kvelder. Den ligger i åpen løsning med et topp moderne kjøkken i tysk kvalitet fra Schmidt, med innerskap i eik, benkeplate i dekton og integrerte hvitevarer fra Miele – inkludert vinskap og nedfelt avtrekksvifte i kjøkkenøyen. Det sorte blandebatteriet fra Quooker gir deg 100 grader rett fra kranen. Utrolig praktisk når du kommer kald og trøtt hjem og drømmer om en kopp te foran en varmende peis.

Begge rommene er bare en skyvedør unna en stor, deilig balkong som har sol fra morgen til kveld og egen plug-in for gassgrillen.

LYS OG UTSIKT

Boligens belysning er designet og installert av CreoLight. Her konkurrerer spisestuens lyskunst i sort og bladgull med salongens svevende gløderinger om oppmerksomheten din – men begge taper for det spektakulære skuet utenfor glass- veggene: En horisont som spenner fra Sandnes til Slåtthaug og skifter kulør med værgudenes humør.

De samme glassveggene er utstyrt med automatisk solskjerming og integrerte gardinoppheng.

TRE SOVEROM OG TO BAD

Alle de tre soverommene følger leilighetens innred- ningstema, men med myke, lyddempende og lettstelte tepper istedenfor parkett.

Hovedsoverommet har walk in closet og eget bad, med fossefalldusj og japanskinspirert, Gerberit dusjtoalett. De to andre må bruke hovedbadet som ligger vegg i vegg med vaskerommet.

Begge badene er lekkert innredet med sorte fliser og Damixa garnityr i sort og kobber, mens stedbygde skap og garderober i soverommene og på gangen gir godt med lagringsplass.

SMART OG SENTRALT

Leiligheten byr også på praktiske detaljer som blant annet trådløse ladere i nattbord og utvalgte bordflater, lysbrytere ved sengene som styrer alle lys i soverommet og dørtelefon med kamera.

Heisen rett utenfor inngangsdøren din tar deg ned til gårdsplassen, eller til garasjeanlegget med egen biloppstillingsplass og elbil-lader. Her har du også sportsbod for ski, dekk, sykler og annet.

Innen en radius på en knapp kilometer har du Madla Amfi med 80 butikker, kafeer og alt du måtte trenge, turløypene ved vakre Stokkavannet, mens Møllebukta og Hafrsfjord er rett ned bakken.

Velkommen på visning i Snorres gate 30!