Innholdsrik enebolig med sjøutsikt

Tekst: Apriil
Foto: ED Foto

På en av byens aller gjeveste adresser har vi nå for salg en enebolig med skjermet hage og nydelig utsikt til fjorden. Perfekt for en aktiv familie som vil ha masse plass og kort vei til sjøen, skogen og byen.

Hafrsfjord trenger sikkert ingen nærmere introduksjon for deg som er glad i en kanotur eller en tur på stranda. Men du som i tillegg drømmer om å sitte i din egen stue og nyte synet av fjorden i ruskevær mens det knitrer i peisen – du bør lese videre.

 

UTSIKT OVER FJORDEN

Eneboligen i Ragnhilds gate ligger fint plassert i det fredelige og godt etablerte boligstrøket, her får du både en lun, skjermet hage og en flott utsikt over fjorden. Innendørs har du fire soverom fordelt på to etasjer:
I første etasje ligger stua, over to nivåer med sjenerøs takhøyde og flere naturlige oppholdssoner. Nyt utsikten fra sofaen, eller gå ut i den lune hagen, hvor du har full sol fra morgen til kveld på de fineste sommerdagene. Etasjen rommer også en spisestue og et lyst og lekkert kjøkken med utrolig masse smart oppbevaring. Tre av husets soverom ligger praktisk samlet i soveromsfløyen i første etasje, hvor det store hovedsoverommet har utgang til hagen.

-minuttersbyen skal en ny bydel med over 370 boliger vokse fram. Masiv starter med 54 enheter: 35 leiligheter, 19 rekkehus og en gjestehybel utgjør til sammen byggetrinn 1 som nå er lagt ut for salg. 

– Vi starter utbyggingen lengst øst og vil etterhvert flytte oss vestover. Vi er opptatt av å skape gode bomiljø. Derfor vil det første byggetrinnet stå helt ferdig, med lekeplasser og grønne, opparbeidede uteområder, før
vi flytter oss videre til neste byggetrinn. Her blir det trivsel og grønne lunger fra første stund, sier han. 

PLASS TIL ALT DERE VIL

Lagring og god plassutnyttelse er gjennomgående i dette huset – og der er underetasjen virkelig imponerende. To store oppholdsrom er delt av med en skyvedør, og her kan bruken tilpasses ditt behov – det meste er mulig med så stor plass. Et stort, praktisk vaskerom med doble utslagsvasker og egen inngang er supert for store og små med skitne kjeledresser eller labber. I underetasjen har du også et av husets to bad med badstue, et svært godt utnyttet walk in closet og en stor bod. Dette er rett og slett et hus for en familie med mye på tapetet: God plass til alle skiene, verktøyet, sykkelen og akebrettene.

SOL FRA MORGEN TIL KVELDS

Den skjermede hagen ligger mot sørvest og har optimale solforhold og flere hyggelige små soner blant busker og trær. Kommer det en regnskur, tar du kanskje med deg boka inn i drivhuset. Der er det nemlig lagt inn både strøm og vann, så det kan like gjerne brukes som et ekstra oppholdsrom som til tomatplanter. 

NABOLAGET DITT

Bor du i Ragnhilds gate, får du en sjelden miks av fredelig strøk og svært sentral beliggenhet. enten du skal til Sandnes eller Stavanger, Forus, UiS eller det nye sykehuset. Barnehage og skole har dere like i nærheten, og hverdagshandelen er fort gjort på Madla Amfi. Når arbeidsdagen er slutt og skuldrene skal ned, padler du kanskje ut på fjorden – og vinker til de der hjemme i stua.

 

Velkommen til visning i Ragnhilds gate 36!