Bank + megler:

Et samlet lag på Hundvåg

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil
Foto: Eivind Dirdal

Med to nye meglere på Hundvåg styrker EiendomsMegler 1 kontoret i bydelen. Lokal tilstedeværelse og samlokalisering med banken gir suksess for både bank og megler på øynå.

FULL FART

Det er full fart på Hundvåg om dagen. Eiendomsmegler Marianne Thu Salvesen har lister med kjøpere som sitter klare til å kapre de kjekkeste boligene. Inne i banken hjelper rådgiverne med finansieringsbevis og boliglån, og det tette samarbeidet mellom bank og megler gjør at det hele går enkelt og sømløst for seg.

– Det er rett og slett knallkjekt å være megler på Hundvåg! Vi skulle gjerne hatt enda flere eneboliger til salgs, sier Thu Salvesen, som selv bor på Hundvåg og elsker å jobbe fra hjemstedet.

– Sammen med banken er vi et samlet lag som jobber for at kundene våre skal få best mulig service. Det er veldig godt å vite at vi kan hjelpe hverandre til det beste for kundene, fortsetter hun.

DEN LOKALE BANKEN

Som eneste megler med kontor på Hundvåg, har EiendomsMegler 1 de siste tre årene hatt rundt 40 prosent av markedsandelen i bydelen. Hele 50 prosent av innbyggerne i bydelen er SR-Bank-kunder. Årsaken til
suksessen er et tett samarbeid med banken og et godt forhold til kundene, mener både meglerne og bankrådgiverne på Hundvåg.

– Vi er den lokale banken som kjenner både markedet og kundene. Kundene våre setter stor pris på at vi har både megler og bank samlet. Da er det kort vei til alle tjenestene, sier Grete Ødegård Aukland, banksjef i SpareBank 1 SRBank, avdeling Hundvåg.

– I SR-Bank er vi opptatt av å støtte gode prosjekter i nærmiljøet. Dette tror jeg er med og bidrar til at Hundvåg blir en god plass å bo og vokse opp. Vi opplever god vekst her på Hundvåg og vil gjerne ønske enda flere velkommen til oss, fortsetter hun.

EN BYDEL I VEKST

Fullt trøkk gjør at EiendomsMegler 1 nå styrker laget. I løpet av sommeren flytter eiendomsmegler Thomas Øen Opsanger ut til Hundvåg og skal nå megle fra hjemstedet sitt. Han kommer fra jobben på meglerkontoret i Stavanger sentrum og gleder seg til å komme hjem til Hundvåg.

– Jeg har klatret i annethvert tre på hele øya og kan alle stier og snarveier, overdriver han, mens han snakker varmt om øya han har vokst opp på.

– Jeg ville veldig gjerne til Hundvåg, og er glad for at jeg nå får muligheten. Etter at tunnelene kom, er det stor vekst her ute. Hundvåg er blitt mer sentralt enn noen gang og folk har fått øynene opp for mulighetene. Nå går det jo raskere til sentrum fra Hundvåg enn fra Madla!

NI PÅ KONTORET

Sju bankansatte deler nå kontor med to meglere. En av dem er privatøkonomisk rådgiver Joakim Halle, som også selv bor på Hundvåg. Han kjenner flere av kundene sine godt og sier at rådgiversamtalen ofte fortsetter utenfor kontoret.

– Hvis jeg møter kunder på butikken kan de fortsette med praten vi hadde tidligere. Det synes jeg bare er koselig og viser at vi som bor her ute har et ekstra nært og godt forhold til hverandre.

EIENDOMSMEGLER 1 HUNDVÅG

• Samlokalisert med SpareBank 1 SR-Bank
i Hundvågkrossen
• 40 prosent markedsandel
• 11 ansatte på kontoret, to meglere
• 50 prosent av innbyggerne på Hundvåg er kunder
i SR-Bank

Skal du selge bolig?

Ring Thomas: 908 68 981 eller Marianne: 909 87 848